(725)

Panttivanki

äänikirja ja e-kirja


Voit pelastaa satoja ihmishenkiä - tai sen yhden kaikista arvokkaimman...

Tunnelma suoran Lontoo-Sydney-yhteyden avajaislennolla on sähköinen. Bisnesluokan 56 matkustajan joukossa huhutaan olevan monia kuuluisuuksia, ja perillä lentoa vastaanottamassa on joukko toimittajia.

Mina on yksi tarkoin valituista lentoemännistä, jotka on otettu mukaan tälle historiaan jäävälle lennolle. Hän yrittää keskittyä työhönsä ja olla miettimättä liikoja viisivuotiaan tyttärensä tilannetta. Tai avioliittonsa valtaisia ongelmia.

Lentokone on vasta noussut ilmaan, kun Mina saa hyytävän viestin nimettömältä matkustajalta, joka aikoo varmistaa, ettei kone tule koskaan pääsemään määränpäähänsä. Tämä tarvitsee Minan avukseen - ja tietää tarkalleen, miten saada hänet tottelemaan.

Laskeutumiseen on kaksikymmentä tuntia. Siinä ajassa ehtii tapahtua paljon...

Ennen kirjailijanuraansa poliisina toimineesta Clare Mackintoshista tuli ovelien psykologisten trillerien ystävien suosikki heti esikoisromaanillaan Annoin sinun mennä. Hänen bestsellereitään on käännetty yli 35 kielelle.



3.8

725 arvosanaa

Heli

8.9.2022

Erittäin taitavaa jännitystä. McIntoshin paras teos tähän mennessä. Krista Putkonen-Örn on huippulukija!

Veera

18.7.2022

Välillä tapahtumat muuttui hetkessä enkä ollut varma mistä tai kenestä oli kyse. Mutta claren kirjat eivät petä koskaan!

Eva

9.1.2022

Äänikirjana oli mielestäni vaikeasti seurattava, jonka vuoksi vaihdoin perinteiseen kannelliseen teokseen. Kirjan saamaan "hypeen" verrattain en vakuuttunut tästä - ei sellainen teos, jolle antaisin suositukseni.