(201)

Pako portin alta

äänikirja


Nainen lähtee outoa reittiä syksyiseen, pimeään metsään ja aiheuttaa seuraavana päivänä järkytyksen hirvijahdissa olleille miehille.

Rikosylikonstaapeli Kristiina Elo joutuu työtovereineen etsimään murhaajaa, joka käyttää syksyisen maalaismaiseman kaikkinielevää pimeyttä hyväkseen. Myös varastettu tavara näyttää olevan mukana tapahtumissa. Krisselle tutut veljekset palaavat kylään, mutta samaan aikaan hän saa uudenkin naapurin, jonka liikkeet saavat poliisin epäluuloiseksi.

Rikosselvitysten keskellä Krisse joutuu pohtimaan omia sisimpiä tuntojaan – myös rakkautta, joka sekään ei hänen kohdallaan ole ihan ongelmatonta.

"Pako portin alta" on Eija Piekkarin kirjoittaman Kristiina Elo -dekkarisarjan kolmas osa.

Eija Piekkari on kirjoittanut rikosylikonstaapeli Kristiina Elosta kertovan dekkarisarjan. Piekkari on työskennellyt IT-alalla ohjelmoijana, suunnittelijana ja projektipäällikkönä.


Lukija: Annina Rubinstein
Kesto:

3.6

201 arvosanaa

irmeli

4.2.2024

Laulanta on karmeaa!

Anna

14.1.2023

Lukijan painotukset vähän ärsyttävät :(. Lukee heti kirjan nimenkin yhdyssanana: pakoportin alta.

Minna

27.5.2022

Lukija pudottaa taas pisteitä. Painotukset väärässä kohden lauseita häiritsevät hirveästi, samoin monotoninen tyyli - vaikea erottaa missä alkaa uusi lause tai jopa luku. Ääni kyllä hyvä. Kirja sinänänsä ok.