(581)

Omena ei kauas putoa

äänikirja ja e-kirja


Menestyskirjailijan kirpeän herkullinen keitos perhesalaisuuksista.

Delaneyn perheessä kaikki rakastavat toisiaan. Paitsi silloin, kun tahtovat tappaa toisensa.

Hykerryttävä ihmissuhdetrilleri Moriartylta!

Kaikki kadehtivat Stania ja Joyta. Heillä on maineikas tennisakatemia, neljä aikuista lasta ja edessä kultaiset vuodet. Miksi he siis ovat onnettomia? Lapset menestyvät, ainakin melkein: on rahaa joskaan ei rakkautta, on uraa jos ei onnea. Eräänä iltana tuntematon mukiloitu tyttö ilmestyy vanhempien talolle, ja kaikkien elämä mullistuu. Ja Joy-äiti oudosti katoaa. Sisarukset näkevät vanhempiensa suhteen ja koko sukuhistoriansa nyt uusin, pelokkain silmin.

Liane Moriarty (s. 1966) on Australian menestyneimpiä kirjailijoita, jonka huippusuosittuja teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta. Moriarty on mustan huumorin ja terävän itseironian taituri, joka osaa käsitellä vakavia aiheita kepeällä otteella: kirjoja lukiessa virtaavat sekä nauru että kyyneleet. Hyvä aviomies nousi Moriartyn läpimurtoteokseksi ja Big Little Lies -tv-sarja sinkautti hänet kansainvälisesti tunnetuksi kirjailijaksi. Omena ei kauas putoa on Moriartyn kahdeksas suomennettu romaani. Liane Moriarty asuu Sydneyssä miehensä ja kahden lapsensa kanssa.


Lukija: Sanna Majuri
Kesto:

3.7

581 arvosanaa

Kisa

11.2.2024

Hyvä, oivaltava, yllättävä ja tarkka. Tykkäsin. Lukija lukee niin hitaasti, että meinasin luovuttaa ensimmäisen minuutin aikana, mutta kun hoksasin laittaa 1,2x nopeuden, niin oli just hyvä tempo, kun selkeä ääntämys.

JJA

11.12.2023

Sanna Majuri aivan loistava lukija taas kerran. Kirjan juoni oli mielenkiintoinen ja mukaansatempaava. Sivujuonet toivat lisää syvyyttä ja kiinnostavuutta.

Jane

5.9.2023

Idealtaan ja juoneltaan kiinnostava, toteutus yskähteli aina välillä. Lopussa, Joylle tapahtuneen jo selvittyä, oli vielä liian pitkä ja sinänsä aivan turha osuus, en tiedä mitä sillä edes haettiin. Ilman sitä olisin antanut ⭐⭐⭐⭐