(125)

Näin tehdään ihme: Mitä jokaisen tulisi oppia cheerleadingin maailmanmestarilta

äänikirja ja e-kirja


Miten voit ylittää itsesi ja tehdä mahdottomasta mahdollista?

Jokaisen itsensä, tiiminsä tai yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneen pitää kääntää katseensa Suomen cheerleadingmaajoukkueeseen. Miksi? Koska sen valmentaja Maria Walhroos tietää kuinka tehdään ihme.

Suomen cheerleadingmaajoukkue teki mahdottomasta totta päihittämällä MM-kisoissa lajin ikuisen ykkösen USA:n huolimatta valtavasta erosta harrastajamäärissä ja resursseista. Seuraavana vuonna joukkue teki sen uudestaan.

Historialliset maailmanmestaruudet voitettiin Maria Wahlroosin positiivisella johtamisfilosofialla, joka perustui itsensä ylittämiseen. Jokainen joukkueen jäsen uskoi mahdottomaan päämäärään – ja toteutti sen.

Tämä kirja opettaa Wahlroosin esimerkin avulla 8 keinoa, joilla sinäkin pääset samaan. Opit rakentamaan luottamusta ja etsimään omia vahvuuksiasi. Opit rakentamaan hyvän suorituksen perustaa. Opit johtamaan tunteita ja ennen kaikkea laittamaan itsesi likoon heikkouksiesi peittelyn sijaan.

Tämän kirjan luettuasi myös sinä huomaat, että mahdoton on mahdollista.

Maria Wahlroos (s. 1987) on Suomen cheerleadingmaajoukkueen päävalmentaja ja lääkäri, joka on erikoistumassa anestesiologiaan ja tehohoitoon.

Ulla Appelsin (s. 1967) on Ilta-Sanomien päätoimittaja. Hän on aiemmin kirjoittanut neljä tietokirjaa, muun muassa Lapsuus lahkon vankina – Leevi K. Laitisen tarina.


Lukija: Ella Pyhältö
Kesto:

4.5

125 arvosanaa

Alisa

9.1.2023

Tosi hyvä! Opin paljon uutta

Emma

29.10.2021

Haluun päästä heti kokeilee cheerii

Pia

22.9.2021

Mielenkiintoista kuulla cheerleading maailmasta mikä on itselleni vierasta ennestään. Tuli paljon uutta tietoa ja hieno kuvaus määrätietoisesta valmennustyöstä. Aika paljon oli yksityskohtaista kuvausta liikesarjoista mitkä tuntui toistavan itseään. Varmasti heille joilla kytkös lajiin mielenkiintoisempi kuulla