(226)

Noitavasara

äänikirja ja e-kirja


Merentuoksuinen dekkarisarja jatkuu

Ann Rosmanin Noitavasara jatkaa rikostutkija Karin Adlerista kertovaa merellistä dekkarisarjaa.

Retkellä olevat koululaiset järkyttyvät pahanpäiväisesti löytäessään metsästä päättömän naisen ruumiin, joka on puettu keskiaikaisiin vaatteisiin. Pihaansa hoitava rouva Wilson kauhistuu, kun puutarhasta löytyy ihmisen pää. Ruumis ja pää eivät kuulu yhteen, ja rikostutkija Karin Adler on ymmällään. Pian löytyy toinen surmattu nainen, ja sitten kolmas. Tappaja tuntuu imitoivan 1600-luvun noitaoikeudenkäynneissä langetettuja rangaistuksia, ja keskiaikaan sijoittuvien roolipelien harrastajat herättävät tutkimusryhmän epäilykset.

Noitavasara on toinen osa Ann Rosmanin rikostutkija Karin Adlerista kertovassa dekkarisarjassa, joka sijoittuu Ruotsiin Bohuslänin rannikolle. Näissä merellisissä dekkareissa tuuli tuivertaa ja aallot pärskyvät.

Ruotsalainen Ann Rosman (s. 1973) asuu Bohuslänin rannikolla, Marstrandin pikkukaupungissa perheensä kanssa. Hän rakastaa merta ja saaristoa ja on harrastanut purjehdusta pienestä pitäen. Rosman on opiskellut taloustiedettä ja tietojenkäsittelyä ja työskennellyt IT-konsulttina, mutta nykyisin hän tekee sitä mitä oikeasti haluaa: kirjoittaa päätoimisesti dekkareita.

Sarjassa ovat suomeksi ilmestyneet kirjat Majakkamestarin tytär, Noitavasara, Porto Francon vartija, Marstrandin myrkyttäjä, Arvoitus pinnan alla sekä Sukellus syvyyksiin. Seitsemäs osa Myrskyn silmä julkaistaan suomennettuna joulukuussa 2023.


Lukija: Sanna Majuri
Kesto:

3.8

226 arvosanaa

Sari

17.1.2024

edellistä parempi. lukijan myötä hyvä kirja. kyllähän näitä kuuntelee.

Anne

2.1.2024

Välillä hieman pitkästyttävä, mutta kokonaisuutena mielenkiintoinen.

E.

12.7.2023

Ihan sujuvaa kerrontaa. Lukija on hyvä.