(946)

Napapiiri

äänikirja ja e-kirja


Liza Marklund on palannut! Tähtidekkaristin uuden sarjan avauksessa revitään auki pohjoisen pikkukaupungin vaietut salaisuudet.

Teini-ikäiset tytöt pitävät kirjakerhoa syrjäisessä pikkukaupungissa pohjoisella napapiirillä. On kesä 1980, kun yksi heistä katoaa. Tytön mestattu ruumis löytyy 40 vuotta myöhemmin, muurattuna sillan perustuksiin.

Tapauksen tutkintaa johtaa paikallinen poliisipäällikkö Wiking Stormberg, joka oli ikätovereidensa päiväunien kohde 1980-luvulla. Selvittäessään nuoruuden kesän tapahtumia hän huomaa pian olevansa itse vuosikymmenten takaisen draaman keskipiste.

"Marklund osaa ja antaa jälleen parastaan." – Helsingin Sanomat



3.7

946 arvosanaa

Maarit

5.3.2024

No, jopas oli taas juoni! Alku ehkä hiukan kankea, mutta jos malttaa, niin tarina paranee...

Outi

6.1.2024

Petyin vanhana L. M. ystävänä. Tylsä. Hyvä kun jaksoin kuunnella, suuri syy saattoi olla lukija joka luki kuin ennenvanhaan koulussa jossa painotettiin ilmeikästä (vai mikä sana se oli?) ääneen lukemista. Itse asiassa kävin lukemassa lopun Bookbeatin puolella että ei tarttis enää kuunnella . Tunnistin ajankuvan, hyvin oli opeteltu nuorison musiikit, meikit, vaatteet ( tai siis hyvin muisti nuoruutensa napapiirillä!)... Loppu oli arvattavissa suuressa määrin. ps. Luin myöhemmin kirjasarjan jatkot , viihdyin taas kun luin kirjana. Ei sopinut kuunneltavaksi. Olisiko ollut hyvä tai parempi tämäkin luettuna?

Sini

4.1.2024

Piti otteessaan loppuun saakka.