(497)

Namiyan puodin ihmeet

äänikirja ja e-kirja


MITÄ SINÄ VASTAISIT?

Kolme poliisia pakenevaa pikkurikollista piiloutuu hylättyyn kyläkauppaan odottamaan aamua. Joukkion suunnitelmat menevät uusiksi, kun kaupan postiluukusta putoaa jo edesmenneelle puodinpitäjälle osoitettu mystinen avunpyyntö.

Kolmikon ryhtyessä tutkimaan asiaa he tajuavat joutuneensa keskellä jotain poikkeuksellista – yhden yön ajan he ovat yhteyksissä menneeseen, käyden kirjeenvaihtoa avunpyytäjien kanssa nykyajasta käsin, opastaen ja auttaen heitä.

Maagisen yön aikana useamman ihmisen kohtalot punoutuvat yhteen, ja aamun valjetessa kenenkään elämä ei ole enää entisellään.

-----

"Uskomaton palapeli. [- -] Higashinon ote on kutkuttava ja etäisen älyllinen, ja lukeminen haastaakin mukavasti älynystyröitä."

Ilta-Sanomat

"Hurmaava palapeli. Sekatavarakauppa on kirjan keskiössä tavoilla, joiden kekseliäisyyttä voi vain ihastella"

Seura

"Niin upea teos!! Todella antaisin 10 tähteä, niin kirkkaasti loistaa monien muiden kirjojen yläpuolella. Äänikirjaa oli myös äärettömän miellyttävä kuunnella, kiitos lukijalle."

Terhi / BookBeat-käyttäjä

"…hienovaraiset yhteensattumat antavat tarinalle ihanan lämpimän sävyn. *****"

Kulttuuritoimitus.fi

-----

Namiyan puodin ihmeet on dekkaristina tunnetun Keigo Higashinon palapelimäinen romaani, jossa on sydäntä, yllätyksiä ja ripaus taikaa. Teos on ollut valtava menestys maailmalla, ja sitä on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta. Kirja voitti ilmestymisvuonnaan Japanissa arvostetun Chuo Koron -kirjallisuuspalkinnon.

-----

© Keigo Higashino 2012, 2014

First published in Japan in 2012 by KADOKAWA CORPORATION, Tokyo.

-----

Cover Art by CoMix Wave Films Inc.


Lukija: Juhani Rajalin
Kesto:

4.2

497 arvosanaa

Marjo

13.4.2024

Ihan huippu kirja. Tää kyllä jäi päähän pyörimään ja ehkä pitää joku kerta kuunnella tai lukea uudelleen. Lukija sopi just niin hyvin että oisin antanut kuudennenkin tähden 🥰

Anonyymi

4.4.2024

Poikkeuksellinen ja omaperäinen tarina. Juhani Rajalinin rauhallinen, mietteliäs ääni sopi loistavasti kirjan tekstiin.

Laura

23.3.2024

Lumoava tarina ajasta ja suuresta rakkaudesta, joka ei koskaan saanut kukoistaa. Menee suoraan suosikkilistani kärkisijoille.