(2112)

Naisvankilan pomo

äänikirja ja e-kirja


Tarinoita kaltereiden molemmilta puolilta

Vahva elämäkerrallinen tarina lähiöhelvetistä naisvankilan johtajaksi nousseesta Kaisa Tammesta ja hänen todistamistaan ihmiskohtaloista.

Kaisa Tammi on arvostettu vankilanjohtaja, mutta jos kohtalo olisi puuttunut peliin, hän saattaisi olla kaltereiden toisella puolella. Tammen vahva omaelämäkerrallinen kirja kertoo hänen nousustaan lähiöhelvetistä Vanajan vankilan johtajaksi ja yhteiskunnan hyljeksityimpien naisten puolestapuhujaksi. Tammi avaa naisrikollisiin liitettyjä myyttejä ja kertoo työssään todistamistaan rujoista ja riipaisevista mutta myös toivoa antavista ihmiskohtaloista sekä siitä, miten raskas työ vankilassa on muuttanut häntä itseään. Tammi paljastaa myös, millaista on ollut tehdä uraa miesvaltaisessa, naisia usein ylenkatsovassa maailmassa.

Kaisa Tammi on Vanajan vankilan johtaja. Naisasialiitto Unioni on myöntänyt Tammelle Lyyti-palkinnon naisvankien hyväksi tehdystä työstä. Naisvankilan pomo on hänen esikoisteoksensa.


Lukija: Johanna Kokko
Kesto:

4.2

2112 arvosanaa

Juha

25.3.2024

Kova muija!

linda

13.3.2024

mukaansa tempaava todella avartava kirja!

Pauliina

9.2.2024

Todella hyvä kirja. Nämä on niitä teoksia, että harmittaa, kun ne loppuvat. Sopii elämänkerroista pitäville sekä Suomen rikoshistoriasta kiinnostuneille.