(14)

Män är inga änglar

äänikirja ja e-kirja


En fängslande uppväxtskildring om kärlek, uppoffring och kvinnlig frigörelse i det viktorianska England.

Den unga Caroline Tressidor har hela världen för sina fötter när hon vid drottning Victorias guldjubileum råkar avslöja en fasansfull hemlighet. Hennes respektabla familj skakas av skandalen och Carolines lovande framtid börjar sakta lösas upp.

Caroline sänds iväg till Cornwall och kusinen Mary, familjens svarta får, och livet bland de stora herrgårdarna och vilda hedarna är någonting helt annat än det strikta London hon är van vid. Där möter hon även den stilige Paul Landower som har allt hon skulle kunna drömma om hos en man. Men det visar sig snart att hans förflutna vilar på en mörk hemlighet ...

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym för Eleanor Alice Burford Hibbert, var en av världens mest älskade och produktiva författare under sin levnad. Hon började redan som 17-åring att skriva och flera av hennes tidiga noveller trycktes i Londontidningar. Det var dock först när hon började skriva historiska romaner som hon fick ett genombrott, och idag har hennes romaner sålt i över 50 miljoner exemplar världen över.


Lukija: Mari Götesdotter
Kesto: