(42)

Myöhään tulee kevät

äänikirja ja e-kirja


Uppoudu mysteerien verhoamaan rakkaustarinaan, joka vie viktoriaanisen Englannin kolealta maaseudulta Tyynenmeren paratiisisaarelle.

Anna Brett on nuori nainen, joka kasvaa antiikkikauppaa pyörittävän tätinsä hoivissa. Kun täti kuolee ja Annan nuoruudenrakkaus, kapteeni Redvers Stretton palaa Annan elämään, kaikki muuttuu. Äkkiä Anna on matkalla kotiopettajattareksi eteläiselle pallonpuoliskolle, kuumankostealle Tyynenmeren saarelle, komea kapteeni seuranaan.

Pian käy kuitenkin ilmi, ettei paratiisissa kaikki ole miltä näyttää: miehen viehättävän pinnan alla vaikuttaa lymyävän synkkiä salaisuuksia, jotka eivät välttämättä kestä kirkasta päivänvaloa. Saaren asukkaat uskovat noituuteen ja pimeisiin voimiin – onko niillä jotain tekemistä kapteenin vaietun menneisyyden kanssa?

Victoria Holt on Eleanor Alice Burford Hibbertin (1906-1993) kirjailijanimi. Holt oli yksi aikansa rakastetuimpia ja tuotteliaimpia kirjailijoita, joka teki läpimurtonsa historiallisilla romaaneillaan. Hänen romaanejaan on myyty kansainvälisesti yli 50 miljoonaa kappaletta.


Lukija: Johanna Valle
Kesto:

3.5

42 arvosanaa

Sini

11.1.2024

melko pitkäveteinen

Anonyymi

12.8.2023

Lukijan lukutavasta en oikein pitänyt, muuten kirja oli hyvä

Anonyymi

13.7.2023

Oi, taattua laatua