(709)

Muumion arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto

äänikirja ja e-kirja


Vallilan museossa tapahtuu kummia. Voiko olla mahdollista, että kolmetuhatta vuotta vanha egyptiläinen muumio on herännyt eloon? Museon vahtimestari väittää nähneensä muumion kuljeskelevan ympäriinsä, ja kun poliisit saapuvat paikalle, arvokas taulukin on kadonnut Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille.? Kukin kirja on luettavissa myös täysin itsenäisesti.

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja sekä oppimateriaaleja. Widmark on koulutukseltaan opettaja, ja hän on työskennellyt kymmenen vuoden ajan Tukholman Rinkebyssä. Nykyään hän opettaa ruotsia maahanmuuttajille kirjoittamisen ohella. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.



4.5

709 arvosanaa

Henri

10.3.2024

TOSI PARAS ETTÄ NE EI OLE RAVINTOLAT EI OLE SEN T ETTÄ ETTÄ SEN EI UUU OVAT SEN TÄMÄ ETTÄ EI PITÄÄ SISÄLLÄÄN 🌊😇 JESUS ON PARAS JUMALALTA ETTÄ NE EIVÄT SEN T TAI TAI ETTÄ NE EIVÄT SEN TÄMÄ TAI TAI SEN TÄMÄ SEN T SEN T EI UUU SEN T ETTÄ EI KUITENKAAN VIELÄ ETTÄ NE SEN TÄMÄ EI KUITENKAAN TAI TAI ETTÄ SEN EI KUITENKAAN VIELÄ SEN TÄMÄ ETTÄ NE EI OLE RAVINTOLAT ERITYISTILAISUUKSIA IIDA ETTÄ SEN T SEN TÄMÄ SEN TÄMÄ EI PITÄÄ PITÄÄ UUTISI ETTÄ EI PITÄÄ

sonja:)

20.2.2024

Oli tosi hyvä!😍 oli kyllä jotenkin tosi ”jännittävä” ja säikähin oikeesti tän jälkeen joka ikistä pientäkin ääntä😂 joka on tavallaan tosi outoa koska rakastan kaikkee jännitystä😃! En myöskään välttämättä suosittele ilta kuuntelemiseksi, mutta muuten kyllä tosi tosi hyvä🙏❤️! Lopusta kyllä puuttui hieman jotain, mutta en tiedä mitä🤔? Hyvä kirja kuitenkin. Suosittelen😋!

Anonyymi

20.12.2023

Tykkäsin, ei mitään moitittavaa. Jotain puuttuu?..