(143)

Miss You

äänikirja ja e-kirja


Rolling Stones laulaa: "I've been holding out so long, I've been sleeping all alone, Lord I miss you." Myös Tess ja Gus kaipaavat toisiaan mutta he eivät vain ole vielä koskaan tavanneet kunnolla...

Ensimmäisen kerran heidän polkunsa risteävät ohimennen Firenzessä. Silloin 18-vuotias Tess on interreilaamassa parhaan ystävänsä kanssa, Gus matkalla isoveljensä menetystä surevan perheensä kanssa.

Tulevien 16 vuoden aikana elämä heittää molemmat odottamattomiin suuntiin. Väärään ammattiin, yllätysvanhemmaksi, vieraaseen sänkyyn, epätoivoon. Monta kertaa he miltei kohtaavat. Mutta jos kohtalo voi pitää erillään kaksi kuin toisilleen luotua ihmistä, ehkä se voi myös tuoda heidät uudelleen yhteen.

Kate Eberlenin menestysromaani Miss You on vastustamattoman romanttinen ja elämänmakuinen kertomus kohtalon oikuista; siitä, miten elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Kirja on täysosuma kaikille Sinä päivänä ja Kerro minulle jotain hyvää -romaaneihin ihastuneille.

Aivan ensiluokkaista viihdekirjallisuutta. Bookseller


Lukija: Anni Kajos
Kesto:

3.9

143 arvosanaa

Aino

7.3.2021

Kesti hetken ennen kuin pääsin kunnolla sisään tarinaan ja sen henkilöiden elämään, sitten se vei mennessään.

pinja

4.2.2021

Tessin ja gussin elämät ovat mielenkiintoisia seurata ja juonenkäänteitä riittää. Tyyli on rento ja sisäänsä imaiseva. Kirja olisi muuten yksi lemppareistani, mutta tarinan loppu ratkaisu pilaa kaiken. Niin hienosti koottu tarina saa niin clicheisen ja huonon lopetuksen. Aivan kuin päähenkilöt olisivat käyneet 400 sivun pituisen elämän koulun eivätkä lopussa kumminkaan ottaneet opikseen. Suosittelen silti kirjaa! Ihana muuten vaikka loppuun olen tyytymätön.