(515)

Mindhunter – FBI ja sarjamurhaajan mieli

äänikirja ja e-kirja


Tervetuloa sarjamurhaajan pään sisään!

Mindhunter vie lukijan hyytävän yksityiskohtaiselle matkalle kaikkein pahamaineisimpien ja haastavimpien sarjamurhatutkimusten kulisseihin.

FBI:n erikoisagentti ja sarjamurhaajien profiloija John Douglas jahtasi uransa aikana kaikkien aikojen sadistisimpia ja raaimpia rikollisia: Atlantan lapsimurhaajaa, Seattlen Green River -murhaajaa sekä Robert Hansenia, joka sieppasi ja metsästi prostituoituja Alaskan metsissä. Hän kehitti sarjamurhaajien jaottelun erilaisiin psykologisiin profiileihin ja loi kuvaukset tekijöiden toimintatavoista rikospaikkatutkimuksen ja sarjamurhaajien haastattelujen perusteella.

Eläytymällä uhrien ja tappajien mielenliikkeisiin Douglas pystyi ennustamaan murhaajien suunnitelmia. Saamme kiittää monien järkyttävien rikosten ratkaisemisesta Douglasin työtä - työtä joka miltei vei häneltä hengen.

Mindhunter on yhdistelmä sarjamurhien tutkimuksen historiaa sekä profiloinnin kehittäjän John Douglasin muistelmia. Kirjan pohjalta on luotu yksi Netflixin tämän hetken suosituimmista sarjoista. Kirja julkaistaan suomeksi kahdessa osassa.


Lukija: Jukka Pitkänen
Kesto:

4.3

515 arvosanaa

Ville

18.7.2022

Kiinnostava vaikka hyvin rankka aihe..

Humppanen

4.7.2022

Kammottava. Mutta hyvä.

Essi

1.1.2022

Erittäin mielenkiintoinen kirja. Ja miellyttävä lukija.