Mielen voima: Mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

Lue ja kuuntele 30 päivää ilmaiseksi

Mielen voima: Mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

Hinta kokeilujakson jälkeen alkaen 11,99 €/kk. Lopeta tilaus milloin haluat.

Mielen voima: Mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

Lue ja kuuntele 30 päivää ilmaiseksi

Istuudu alas Nextory-sovelluksen kanssa ja löydä seuraava tarinasi yli sadantuhannen ääni- ja e-kirjan joukosta.

Hinta kokeilujakson jälkeen alkaen 11,99 €/kk. Lopeta tilaus milloin haluat.

Mielen voima: Mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

4,3 375 arvostelua
7 h 44 min
Millainen rooli tunteilla on hyvinvointiin? Miten plaseboilmiö vaikuttaa ihmisten arjessa? Kuinka ihmiset ovat parantuneet vakavista sairauksista hyödyntämällä mielen voimavaroja? Mitkä ovat meditaation terveysvaikutukset?

Mieli on kuin lihas: kun sitä käyttää, se vahvistuu. Ihminen voi käyttää mieltään oman terveyden edistämiseen ja toisaalta negatiivisilla ajattelumalleillaan ja liiallisella huolehtimisellaan vaikuttaa terveyteensä negatiivisesti. Negatiiviset ajattelumallit ja huolehtiminen luovat kehoon stressitilaa ja alentavat immuniteettia. Vastaavasti positiivinen elämänasenne vahvistaa immuniteettia ja lisää tutkitusti elinikää.

Mielen voima hyvinvoinnissa lähestyy mielen voiman ja ihmisen hyvinvoinnin välistä yhteyttä tieteellisten tutkimustulosten ja ihmisten omakohtaisten kokemusten näkökulmasta. Samalla kirja tarjoaa käytännöllisiä keinoja ja vinkkejä oman mielen hyödyntämiseen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Mielen voima: Mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin on saatavilla äänikirjana.

 • Äänikirja

  Julkaistu : 2020-10-09

  Kieli: Suomi

  Kustantamo Äänikirja: Viisas Elämä

  ISBN Äänikirja: 9789522609694

Näytä lisää

Mitä mieltä muut ovat Nextorysta

Mukava pystyä kuuntelemaan hyvää kirjaa, kun istun autossa, lentokoneessa tai junassa.

AnitaAnita

Helppo lukea ja mahdollisuus asettaa taustaväri ja fonttikoko on hyvä.

PeterPeter

Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu, hyvä valikoima ja helppo käyttöliittymä. Sovelluksen jatkuva kehittäminen.

AnnaAnna

4,3

375 arvostelua
 • Ken

  2023-01-31

  Toistoa

 • Meiju

  2023-01-07

  Alku vaikutti lupaavalta, mutta pikkuhiljaa alkoi epäilyttää kirjoittajan syvällisempi ymmärrys ja perehtyneisyys asiaan tieteellisen pohjan ohentuessa ohentumistaan kirjan edetessä. Telomeerikohdasta eteenpäin en enää pystynyt lukemaan, koska uskottavuus kärsi niin kovasti. Jos kirjoittaja olisi huolella perehtynyt telomeeritutkimukseen, ei olisi varmaan toistuvasti puhuttu virheellisesti "tele-o-meereista". Harmi, odotin kirjalta paljon enemmän.

 • Timo

  2023-01-01

  Pettymys. Olemme psykofyysisia olentoja ja kehittämällä ajatteluamme voimme vaikuttaa terveyteen ja sairauksista parantumiseen - missä meillä kaikilla olisi varmasti jotain opittavaa ja kehitettävää. Lupaavan alun jälkeen kävi ilmi että käsittelytavaksi on valittu valikoiva (kirsikanpoimintaan sortuva) epätieteellisyys, jossa joka välissä tiputellaan todisteeksi väitteille yksittäistapauksia ihmeparantumisista tai ajattelun muutoksesta seuranneista sattumuksista (laihtui, löysi puolison jne.). Tutkimukset esitetään harhaanjohtavassa valossa siten että jää helposti kuva syy-seuraussuhteesta vaikka usein kyse on korrelaatiosta jonka perimmäinen selitys on toisaalla. Kyseenalaisimmillaan vajotaan liki Maria Nordin -tasolle esitellessä yksittäistapauksia syöpäparantumisista joissa sairastunut oli kieltäytynyt suositelluista hoidoista. Kirja olisi hyötynyt siitä, että lääketieteellisiä vaikutusmekanismeja olisi selitetty paremmin auki. Nyt nille ei suotu montaa lausetta, eikä tekijöillä tunnu olevan syvällisempää lääketieteellistä ymmärrystä. Kyseenalaisimmat väitteet on esitetty lainauksina muilta henkilöltä (tyyliin: ”X sanoo että sairaudet johtuvat...”). Suurimpia inspiraation ja viisauden lähteitä kirjailijoille tuntuvan olevan Deepak Chopra, Anthony Robbins ja Oprah sekä erilaiset henkiset opettajat ympäri maailman. Jos heidän antinsa tuntuu läheiseltä, niin tällainen henkistynyt lähestyminen saattaa toimia sinulle, ellei tuo kuvaamani "mutkat suoriksi" -asenne häiritse.

Lataa lisää
Kirjoita arvostelu lataamalla sovellus
img

Sadattuhannet tarinat odottavat

Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat. Halutessasi voit milloin tahansa vaihtaa tilaustasi tai lopettaa sen.

image

Viihdy kirjojen kanssa paremmin kuin koskaan

Yli 11 000 lukijaa on antanut Nextorylle arvosanaksi viisi tähteä App Storessa ja Google Play -kaupassa.

image

Haasta itsesi lukemaan

Aseta itsellesi lukutavoitteita ja seuraa ikiomia kirjatilastojasi Kirjahaaste- ja Lukupäiväkirja-toimintojen avulla.

visa
amex
master