(61)

Metsä ei kuule neuvojani: Kirjoituksia

äänikirja ja e-kirja


Useimpia meistä yhdistää kaipuu aitoon olemiseen, merkityksen löytämiseen. Se näkyy tarpeessamme vaeltaa vieraisiin maisemiin, kokea yhteyttä luontoon sekä yrityksessämme ymmärtää maailmaa ja itseämme taiteen avulla.

Ehkä juuri tuo kaipuu pitää meidät hengissä, ihmisinä.

Hannu-Pekka Björkman kirjoittaa herkkävireisesti kaipauksestamme ja pyrkimyksestämme kurottautua kohti merkitystä. Läsnä teoksessa ovat niin kirjallisuus ja kuvataide, historia ja henkilökohtaiset muistot kuin tarkkanäköiset havainnot ihmisyydestä.

Björkmanin puhutteleva teos on matka tunnustetun taiteilijan mielenmaisemaan. Se tarjoaa myös peilauspinnan pohdinnoille ajan kulusta ja maailmaan jättämistämme jäljistä. Kirjoitukset perustuvat Eeva-lehdessä julkaistuihin kolumneihin.

Hannu-Pekka Björkman on palkittu ja suosittu näyttelijä, kolumnisti ja kirjailija. Hän toimi näyttelijäntyön professorina Teatterikorkeakoulussa 2013-18. Björkman on kirjoittanut mm. teokset Valkoista valoa (2007), Kadonneet askeleet - Matkoja aikaan ja taiteeseen (2011) ja Välähdyksiä peilissä (2014).



4.3

61 arvosanaa

Aila

29.8.2023

Kauniisti kirjoitettu. Tarinoihin upposi, oli helppo eläytyä...

Mervi

7.1.2023

Kiitos kirjavinkistä hyvä ystäväni, suosittelen myös! Monesti itku pääsi, hienoa äidinkielen käyttöä! 💖