(222)

Menetetyt

äänikirja


Odotettu jatko-osa Väinö Rossin ja Rob Peuran tutkimuksille. Pahuuden jäljet voivat olla mustemmat kuin pahantekijä on tarkoittanutkaan.

Huhtikuisena sunnuntaina nuori nainen hirttäytyy sillankaiteeseen traagisin seurauksin. Kuukauden päästä toinen nainen löytyy raa’asti surmattuna kerrostalon pyykkituvalta, viiltoja käsivarressaan.

Kevään kallistuessa kesäksi huomataan, että Joensuuta ravistelee ennennäkemätön henkirikosten sarja. Joku kohdistaa vihansa nuoriin aikuisiin, mutta teot koskettavat läheltä myös rikostutkija Väinö Rossin sekä hänen kollegoidensa elämää. Taistelu aikaa vastaan alkaa, kun he yrittävät löytää surmaajan ennen seuraavaa iskua.

Menetetyt on Suvi Piiroisen odotettu toinen jännitysromaani, jossa rikostutkijat Väinö Rossi ja Rob Peura kollegoineen ratkovat Joensuussa tapahtuvia rikoksia. Piiroinen (s. 1977) toimii opettajana Kuopiossa. Hänen esikoisdekkarinsa on “Pahaa parempi”.


Lukija: Vera Kiisikinen
Kesto:

4.0

222 arvosanaa

irmeli

13.4.2024

Vähän häiritsi lukijan alussa ja lopussa sanoma Menetetty kun tekstissä lukee Menetetyt. Muuten ihan hyvä kirja ja lukija. Laulamisen olisi voinut jättää pois.

Leena

6.10.2021

Kirja sinällää ihan hyvä mut lukijan takeltelu pilasi kuuntelun.

Tiia

19.2.2021

Jatkoa odotellaan kovasti 👌🏻