(4)

Menesty yrittäjänä: 68 käytännön ohjetta

e-kirja


Mikä on yrityksesi päämäärä? Millainen markkinointi tavoittaa asiakkaasi parhaiten? Kuinka voit virtaviivaistaa yrityksesi operatiiviset toiminnot? Vai ajaako jatkuva kiire tällaisten asioiden ohi? Ei hätää, nyt tähänkin kipupisteeseen on löydetty lääke. Olemme keränneet yksiin kansiin 68 käytännön ohjetta yrittäjänä menestymiseen. Käsitellyksi tulevat yrittäjän henkilökohtaiset ja strategiset valinnat sekä yrityksen toimintaympäristöön, rahoitukseen ja taloushallintaan, myyntiin ja markkinointiin, henkilöstön johtamiseen, laatu- ja prosessiajatteluun, riskien hallintaan ja lopulta yrityksestä luopumiseen liittyvät asiat.

Voit halutessasi lukea vaikka yhden ohjeen viikossa ja laittaa yrityksesi tuloksentekokuntoon kahdessa vuodessa. Jokainen ohje on käytännössä testattu ja pisteytetty toimenpiteen liiketoiminnallisen merkittävyyden kannalta. Löydät kirjasta sadoittain esimerkkejä siitä, miten nämä 68 ohjetta on saatu käytännössä toimimaan.

TkT Antti Sekki ja KTM Mika Niemi ovat yrityskonsultteja, ja heillä on kokemusta yli 600 yrityksestä. Tällä hetkellä Antti on yliopettajana Laureassa sekä osakkaana Ataossa ja Wesentrassa. Mika on osakkaana ja johtajana suomen nopeimmin kasvavassa verkkokauppayrityksessä Edututor Oy:ssä. Kirjoittajien ohella käytännön kokemustaan yrittämisestä jakavat muun muassa sarjayrittäjä Taneli Tikka, ammattijohtaja Henri Nyström, verkkomarkkinointiguru Ville Tolvanen ja toimittaja Riku Rantala.