(771)

Menesty!: Näin löydät itsesi ja voit hyvin

äänikirja ja e-kirja


Näin löydät itsesi ja voit hyvin.

Suomen suurimman poptähden opit itsetuntemuksen kautta syntyvistä todellisista onnistumisista.

Antti Tuisku singahti nuorena suoraan suomalaiselle poptaivaalle mutta teki sen muiden hänelle valamassa muotissa, eikä menestys ollut kestävällä pohjalla. Vasta tultuaan sinuiksi itsensä kanssa hän uskalsi alkaa toteuttaa asioita omalla tavallaan. Syntyi ennennäkemätön menestystarina. Tässä kirjassa Tuisku käy rehellisesti läpi menestystä: mitä aallonpohjat opettivat, mitä menestys loppujen lopuksi on ja millä keinoin kuka tahansa meistä voi sen saavuttaa.

Kirja tarjoaa konkreettisia neuvoja omien voimavarojen tunnistamiseen, hyvinvointiin sekä itsetuntemukseen. Ääneen pääsevät myös joukko valmentajia ja huippu-urheilijoita sekä Antin monivuotinen terapeutti.

Antti Tuiskun (s. 1984) ura alkoi vuonna 2003 Idols-TV-ohjelmasta, minkä jälkeen hänestä kuoriutui 2000-luvun menestynein suomalainen poptähti. Vuonna 2015 Tuisku yllätti kuuntelijat En kommentoi -albumillaan ja täysin uudistuneella soundillaan. Suunnanmuutoksen rohkeus teki albumista suomalaisen popmusiikin klassikon ja jäljitellyn esikuvan. Vuonna 2018 Tuisku julkaisi huikean suositun elämäkerran Antti Tapani, minkä jälkeen hän jäi tauolle ja aloitti opinnot Varalan Urheiluopistossa. Keväällä 2020 julkaistu Valittu kansa -paluulevy yllätti suomalaiset musiikinystävät jälleen kerran, keräsi kriitikoiden suitsutuksen ja nousi listojen kärkeen. Nykyisin Tuisku on myös suosittu puhuja ja luennoi muun muassa aiheista, joita tämä kirja syventää.


Lukija: Antti Tuisku
Kesto:

4.0

771 arvosanaa

Nina

10.3.2024

Paljon pohdittavaa ja ajatuksia herättävä. Tähän on hyvä aina välillä palata.

karki.merja

22.1.2024

Hyvää itsetutkiskelua. Pidin.

Eija

26.11.2023

Mielenkiintoinen, sai mietimään asioita....antti on myös hyvä lukija