(22)

Maukan ja Väykän joulukalenteri

äänikirja


Valloittavaa joulukalenterikirjaa on koko perheen hauska kuunnella yhdessä!

Kirjailija Timo Parvela on itse lukenut äänikirjaksi Maukan ja Väykän joulukalenterin, joka julkaistaan yhteistyössä Unicefin kanssa. Joulukalenterin teksti julkaistiin alun perin v. 2009 teoksessa Maukka, Väykkä ja mieletön lumipallo.

Maukka kehräsi. Se oli juuri tajunnut omistavansa maailman suurimman joulukalenterin. Sellaista kadehtisivat kaikki. Kissan sydän pamppaili onnesta, kun se ajatteli, että alhaalla kylässä asuvatkin näkisivät kalenteripallon, joka loisti mäen päällä kuin täysikuu.

Mutta voi ei! Väykän rakentama hieno jättipallo vyöryy alas aiheuttaen tuhoa kyläläisten taloille, ja molskahtaa lopulta järveen. Mitä joulun odotuksestakaan tulee?

Maukan ja Väykän joulukalenteri on kertomus yllätyksestä, ystävyydestä, ahneudesta, auttamisesta ja joulun tarkoituksesta. Se sisältää suuria tunteita ja pieniä huijauksia ja pieniä tunteita ja suuren huijauksen. Ja lopussa on tietysti ihme.

Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjat ovat valtavan suosittuja niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa, erityisesti Ella ja kaverit -sarja. Hänen teoksiaan on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Parvela tunnetaan myös ahkerana lukutaidon ja lasten oikeuksien puolustajana. Viimeksi mainitusta hän on saanut Unicefin Lasten oikeuksien vaikuttaja -tunnustuksen vuonna 2016.


Lukija: Timo Parvela
Kesto:

4.2

22 arvosanaa

Louna?

5.11.2022

No täs tuli ihanaa joulutunnelmaa ja selvänä myös se et oikeesti anteeksantamine on iso lahja. Ja kaverit kans