(55)

Manageri: Miten tehtiin rahaa, julkisuutta ja menestystarinoita

äänikirja ja e-kirja


Kiehtova kurkistus urheilumaailman kulisseihin.

Harri Halme on urheilun, tapahtumien, median ja politiikan moniottelija, joka on auttanut useiden suomalaisten urheilijoiden nousua lajinsa kansainvaliselle huipulle ja arvokisamenestykseen. Hanen suorapuheinen muistelmateoksensa sopii myos markkinointioppaaksi joukkueille, yksilourheilijoille ja heidan perheilleen, jotka miettivat, mista löytyisi nostetta, resursseja ja tukea.

Halme kertoo, kuinka hanen suojateistaan Kaisa Makarainen, Petra Olli, Pekka Koskela, Olli-Pekka Karjalainen, Sari Multala, Ari-Pekka Liukkonen ja Aki Parviainen kasvoivat menestyjiksi.

Halme on rakentanut Paavo Nurmi Gamesista palkitun kansanjuhlan ja konseptin, ollut tuottajana MTV3:n huippusuositussa Elixir-ohjelmassa ja perinteisessä yleisurheilun Ruotsi-ottelussa sekä tehnyt kymmenia vaalikampanjoita urheilutaustaisille karkipoliitikoille.

Kirja on myos kasvutarina Lahden betonilahiossa Liipolassa vaatimattomissa oloissa kasvaneesta pojasta, intohimosta urheiluun seka Halmeen kyvysta ja rohkeudesta luoda uudenlaista kulttuuria ja tuotteita urheilijoiden ja tapahtumien managerointiin. ”En tieda, olisiko minusta tullut roisto, linnakundi tai muuten vaan deeku ilman urheilua”, Halme tunnustaa.

Harri Halme on urheilun, tapahtumien, median ja politiikan moniottelija, joka on auttanut useiden suomalaisten urheilijoiden nousua lajinsa kansainvaliselle huipulle ja arvokisamenestykseen.

Ari Pusa on Suomen kokeneimpia urheilutoimittajia. Hän on ollut Helsingin Sanomien toimittajana lukuisissa eri lajien arvokisoissa ja olympiakisoissa. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kirjat Immo Kuutsan tarina ja (yhdessä Tapio Lehtisen kanssa) Yksin seitsemällä merellä.


Lukija: Antero Mertaranta
Kesto:

3.6

55 arvosanaa

Harri

30.12.2022

Mielenkiintoista asiaa, mutta tuo Mertarannan tapa lukea oli kyllä todella ärsyttävä.

Sakke

17.10.2022

Varmasti mielenkiintoinen kirja. Harmittavasti lukija on niin karmeaa kuunneltavaa, että kirjan kuuntelu jäi kesken.

Musse

14.10.2022

Manageri on kirja jonka jokainen maailman huipulle tähtäävän urheilijan ja heidän taustajoukoissa olevien tulisi lukea. Harrin ”pelikirja” avaa hyvin geimin salat ja miten urheilijan olosuhteet saadaan kuntoon.