(204)

Maailmanhistoria muutamassa minuutissa

äänikirja


Mitä tässä kirjassa ei historiasta kerrota, sitä sinun ei tarvitse tietää!

Voiko koko maailmanhistorian kertoa alle kolmessasadassa sivussa? Tämä kirja tekee sen, ja vieläpä tyylikkäästi.

Maailmanhistoria muutamassa minuutissa johdattaa viihdyttävästi halki historian. Miten kivikauden kirveet ovat vaihtuneet selfiekeppeihin? Oliko maanviljelyn aloittaminen ja aloilleen asettuminen ihmiskunnan suurin munaus? Ketkä ovat olleet maailman merkittävimpiä henkilöitä?

Alexander von Schönburg kertoo historian suurimmista sankareista ja rajuimmista rötöstelijöistä, selittää ihmiskunnan tärkeimmät ideat ja loistavimmat keksinnöt. Kirja raivaa yllättäviä näkymiä vuosituhansien tiheikön läpi ja poimii yhtäläisyyksiä ajan virrasta. Mikä esimerkiksi yhdistää Vladimir Putinia ja Kaarle Suurta?

Luo tarkkasilmäinen katsaus pallomme historiaan kahvikupillisen, lounastauon tai junamatkan aikana - tämä kirja kattaa kaiken Aatamista Appleen.



3.6

204 arvosanaa

suvi

7.2.2024

Liikaa satuolentojen palvontaan liittyviä asioita.

Jarkko

23.11.2023

Kompakti halkileikkaus jossa eri aiheiden top10-listat kivasti alleviivaa pääpointit. Sopivan rennolle kielelle käännetty kirja pitkästymistä pelkääville.

Anonyymi

4.4.2022

Sain vain 1,5 h kuunneltua, kun piti lopettaa. Aivan liian subjektiivisesti kirjoitettu kirja. Käytännössä niin Eurooppasentrinen, että varastaa kulttuuria ja historiaa muilta lännen kunniaksi. En voi suositella, ellei halua elää kuplassa.