(928)

Luo itsesi uudelleen: Opas mielen rajoitteiden purkamiseen

äänikirja


Kirjassa Joe Dispenza tuo esille energisoivia näkökulmia todellisuudesta ja tarjoaa lukijalle työkalut, joiden avulla voi tehdä elämäänsä myönteisiä muutoksia.

Jokainen tämän kirjan kuuntelija, joka ottaa käyttöönsä nämä työkalut, hyötyy ponnisteluistaan.

Kirjan yksinkertainen kieli mahdollistaa kaikille osallistumisen ja tarjoaa kuuntelijoille oppaan pysyvään sisäiseen muutokseen.

Joe Dispenza on luonnontieteiden kandidaatti ja kiropraktiikan tohtori. Hänen jatko-opintonsa sisältävät neurotieteiden, neuroplastisuuden, qEEG-aivosähkökäyrien mittauksen, epigenetiikan, mielen ja kehon yhteyden sekä aivojen/sydämen koherenssin tutkimista. Tutkijana, luennoitsijana, kirjailijana ja yrityskonsulttina Dispenzan kiiinnostus kohdistuu mystisyyden arkipäiväistämiseen, jolloin ihmisillä olisi ulottuvillaan kaikki ne työkalut, joilla he pystyisivät tekemään merkittäviä muutoksia elämässään.


Lukija: Juhani Rajalin
Kesto:

4.0

928 arvosanaa

Niko

22.3.2024

aivan loistava opus! Ei varmastikaan aukea kaikille, mutta ainakin omalta kohdaltani sain juuri oikean avun tilanteeni eteenpäin kehittämiseen ja lisätiedon aiheesta hankkimiseen joihin jo toisissa asiayhteyksissä olen jo törmännyt. 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Auri

30.1.2024

En pystynyt kuuntelemaan edes loppuun. Odotin kirjaa kovasti mutta olikin suurimmaksi osaksi ihan hörhö meininkiä ja pseudotiedettä. En suosittele kenellekkään, varsinkaan mt-haasteista kärsiville elleivät halua kuunnella manifestointi hömppää siitä kuinka asenteesi/asemasi on vain SINUN VIKASI ja kaikki paranee ajatuksen voimalla..

Anna

29.12.2023

Edellyttää ehkä edellistenkin kirjojen tuntemista, jotta harjoitukset aukeavat.