(160)

Lordiary

äänikirja ja e-kirja


Uskomaton menestystarina Mr. Lordin omin sanoin.

”Mahdollisuus tehdä näitä asioita on viimeinen, minkä uhraisin, koska se tarkoittaisi oman itseni uhraamista. Silloin en olisi enää minä.”

Miten rovaniemeläispoika loi kansainvälisen suursuosion saavuttaneen menestystarinan?

Lordiary on väkevä, kertojansa kuuloinen tarina oman vision tinkimättömästä toteuttamisesta, taiteellisen vapauden puolustamisesta ja pikkutarkasta uurastuksesta. Matka on ollut värikäs, rikas ja täynnä ylä- sekä alamäkiä. Lopputuloksena on uniikki elämäntyö Lordi, jonka ympärille on kasvanut vankka ihailijakunta ympäri maailman.

Mr. Lordi on Lordin perustaja, laulaja, säveltäjä sekä yhtyeen visuaalisen ilmeen luoja. Vuodesta 2002 lähtien yhtye on julkaissut 17 albumia ja kiertänyt maailmaa useilla pitkillä kiertueilla. Maria Jyrkäs on journalisti, kirjailija ja media-alan yrittäjä. Hänen esikoisteoksensa Muutoksen matkaopas ilmestyi vuonna 2020.



4.5

160 arvosanaa

Anonyymi

26.9.2023

Mielenkiintoisia tarinoita, mutta liian paljon jaarittelua ja yksityiskohtia, jotka eivät olleet riittävän kiinnostavia. Kerronta sekavaa kertojan ja haastatteluiden välillä, kuunnellessa ei huomannut mistä alkoi lainattu teksti

Visa

31.7.2023

Hirveän hyvä kertomus hirveän hyvästä hirviö bändistä! Oli erittäin mukaansatempaava kirja ja suosittelen tätä erittäin vahvasti!

Anonyymi

10.5.2023

Todella raivostuttavaa että jokainen ”Lordin kitaristi vuodesta….” Yms pitää lukea erikseen. Pituudesta olis varmaan saanu kaks tuntia pois ilman noita. Myös lukija yli-ääntäminen on suht raskasta kuunneltavaa.