(602)

Lohikäärmeen isku

äänikirja ja e-kirja


Miljardöörin tyttären sieppaus Levillä.

Kiristys joka lyö suurvallat toisiaan vastaan.

Vakooja Suomen ytimessä.

Menestynyt lumilautailija Iris Mattila saa kilpauransa lopetettuaan tarjouksen, josta on vaikea kieltäytyä: miljardööri haluaa pestata hänet tyttärensä opettajaksi. Pian Iriksen oppilas siepataan kesken harjoituksen.

Tytön isää kiristetään vaaralliseen tekoon Kremlin pyhimmässä. Hän värvää lastaan pelastamaan lontoolaisen turvallisuusyrityksen, jonka palveluksessa on juuri aloittanut Suomen tiedustelusta potkut saanut Markus Aura.

GRU:n tapporyhmän peräänsä saava Markus päätyy painajaiseen, johon kytkeytyvät pääministerin erityisavustajan salatut kytkökset, Kiinan suurlähetystön Helsingissä vainoama uiguuriaktivisti sekä salaisuus, josta kärsii koko maailma – ja jonka pimittämiseksi suurvallat ovat valmiita mihin tahansa.

Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi ja fiktiota ja faktaa yhdistelevän tyylilajin mestariksi.


Lukija: Aku Laitinen
Kesto:

3.9

602 arvosanaa

Tom

18.8.2023

Vauhdikasta toimintaa alusta loppuun!

Timo

18.2.2023

Todella hienosti rakennettu juoni.

Richard

19.11.2022

Fantastinen kirja ..todella jännittävää salaliitto kamaa...suosittelen kaikille yli 16vuotta täyttäneille nyt ainakin😂👌 kyllä on kirjailija maineensa veroinen