(814)

Liian lähellä

äänikirja ja e-kirja


Mestarillinen trilleri naisesta, joka ei koomasta herättyään muista miksi pelkää puolisoaan.

Jo Harding ei muista mitään kuluneesta vuodesta. Hänen miehensä mielestä se on hyvä asia.

Jo putoaa kotonaan portaista, herää sairaalassa ja huomaa kokonaisen vuoden pyyhkiytyneen muististaan. Hän ei kykene muistamaan, mitä on tehnyt tai mitä onnettomuusiltana tapahtui.

Kun Jo ryhtyy keräilemään kadonneen vuoden palasia, hän joutuu toteamaan, ettei ehkä ollutkaan niin hyvä vaimo ja äiti kuin uskoi olevansa. Oliko hänellä avioliiton ulkopuolinen suhde? Miksi hänen läheisensä haluavat pitää hänet pimennossa? Miksi hän pelkää miestään?

Mikään ei ole sitä, mitä lukija kuvittelee. Amanda Reynoldsin mestarillinen juonenkuljetus onnistuu yllättämään kerta toisensa jälkeen aina viimeiselle sivulle saakka.

”Mahtava psykologinen draama … parempaa saa hakea.” – New York Journal of Books

Menestyskirjasta on tehty Viaplaylle tv-sarja Close to Me.

Amanda Reynolds on englantilainen kirjailija, joka teki läpimurtonsa vuonna 2017 ensimmäisellä teoksellaan Liian lähellä (Close To Me). Esikoisteoksen jälkeen Reynoldsilta on tähän mennessä ilmestynyt kaksi trilleriä Lying To You ja The Hidden Wife.


Lukija: Satu Paavola
Kesto:

3.4

814 arvosanaa

Kirsi

18.2.2024

Tykkäsin, vaikka tykkään kovemmasta jännityksestä, niin tämä vei mukanaan. Lukija todella hyvä.

tanja

17.2.2024

Liikaa ”miten voit” kysymyksiä eri tavoin kysyttynä. Jotenkin se ärsytti. Samojen asioiden pyörittämistä koko kirjan läpi. Lukija oli hyvä

Erika

9.2.2024

Yllättävä!