(467)

Leski

äänikirja ja e-kirja


Rakastava aviomies – vai sydämetön tappaja?

Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin.

Jean on jättänyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hänen miestään epäiltiin. Hänellä oli liian kiire olla täydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensä rinnalla.

Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on vapaa kertomaan tarinansa niin kuin hän itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? Entä mihin totuuteen hän itse uskoo?

Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllättävän nopeasti valheeksi.

Fiona Barton kouluttaa toimittajia ja on itsekin työskennellyt pitkään toimittajana ja uutispäällikkönä Ison-Britannian suurimmissa sanomalehdissä. Cambridgessa syntynyt Barton asuu nykyään miehensä kanssa vuoroin Ranskassa ja vuoroin Englannissa.

Bartonin kolme ensimmäistä teosta, journalisti Kate Watersista kertovat Leski, Lapsi ja Epäilty ovat olleet huikeita menestyksiä, ja kirjoja on julkaistu jo 37 maassa. Tammikuussa 2023 suomeksi ilmestynyt Yksi meistä katoaa on Bartonin neljäs psykologinen trilleri. Se aloittaa uuden sarjan, jonka pääosassa on rikosetsivä Elise King.



3.6

467 arvosanaa

Kirsi

21.3.2024

Yllättävän hyvä vaikka tapahtui vähän

Minna

19.1.2024

Vähän liian pitkä kirja, kun ei oikein mitään tapahtunut.

Minna

11.11.2023

niin taitavasti kirjoitettu että hahmot tuntuvat niin todellisille että heitä alkaa inhota kirjan edetessä.