(49)

Lapsiperheen parisuhdekirja

äänikirja ja e-kirja


Parisuhdeonnen paluu!

Odotettu opas pikkulasten vanhemmille, jotka haluavat huolehtia suhteestaan lapsiperhe-elämän keskellä. Vaikka suomalainen parisuhde alkaa lasten syntymän jälkeen voida huonommin, pulmat ovat ratkaistavissa. Rohkean rehellinen, hyväksyvä ja iloinen kirja auttaa käytännön kysymyksissä asiantuntijatiedon, ratkaisuehdotusten ja vertaistuen kautta.



3.9

49 arvosanaa

Kati

17.1.2023

Lapsi on vasta suunnittelun asteella, mutta kirja oli hyvä opas kuunnella ja nyt, jotta sai realistisemman kuvan mitä odottaa mahdolliselta lapsiperhe-elämältä tulevaisuudessa.

Sirja

31.7.2022

Hyviä pointteja ja konkreettisia neuvoja, miten saada parisuhde toimimaan lapsiperheessä. Itselleni tämä oli ajankohtainen, koska vauvavuosi on juuri takanapäin ja lapset vielä pieniä. Olisi kuitenkin ollut jo hyvä lukea tämä kirja jo raskausaikana ennen lapsien saamista. Hieman ärsytti, että kirjassa käsiteltiin myös eroa. Jos kerran ideana on saada parisuhde toimimaan, ero ei ole se vaihtoehto, jota haluaa pohtia. Olisi ollut myös kiva, jos kirjassa oltaisiin käsitelty myös parisuhdetta vanhempien lasten kanssa.

Henna-Riikka

27.3.2022

Kirjan nimi on harhaanjohtava, kun kirjassa puhutaan pääosin vauvaperheistä, joten kirjalla ei ollut erityisemmin tarjottavaa perheelle, jossa vauva on kasvanut jo touhuilevaksi taaperoksi. Sisältö kyllä oli tärkeää ja mielenkiintoista.