(268)

Kuvun alla

äänikirja


Jännityksen kuninkaan suurromaani pahuudesta pikkukaupungissa

Chester's Millin pikkukaupungin ylle laskeutuu läpinäkyvä voimakenttä, jota ei pysty läpäisemään millään. Kupu laskeutuu niin nopeasti, että kukaan ei ehdi väistää sitä: lentokoneet lentävät päin, autot räjähtävät, ihmiset saavat ruhjeita ja perheet joutuvat toisistaan erilleen.

Dale Barbie Barbara, Irakin-sodan veteraani ja nykyinen kokki, joutuu tapahtumien keskipisteeseen, kun Yhdysvaltain presidentti nimittää hänet poikkeustilan johtajaksi. Mutta kuvun ulkopuolella ei ymmärretä, mitä kaupungissa on tekeillä. Kaksinaamaisella kaupunginvaltuutetulla James Big Jim Renniellä ei ole aikomustakaan luopua asemastaan Barbaran hyväksi. Päinvastoin, hän käyttää tilaisuutta hyväkseen pönkittääkseen valtaansa entisestään. Kaupunkilaiset alkavat jakautua kahteen leiriin sitä mukaa kuin päivittäistarvikkeet hupenevat, ilmanlaatu heikkenee ja pikkukaupungin synkät salaisuudet alkavat nousta pintaan.

Stephen Kingin vaikuttava ja huikean jännittävä suurromaani kuvaa osuvasti pikkukaupungin olemusta, inhimillisen pahuuden eri asteita sekä sitä kuinka nopeasti päällisin puolin sivistynyt yhteisö voi ajautua täydelliseen sekasorron tilaan.


Lukija: Toni Kamula
Kesto:

4.1

268 arvosanaa

Juha

21.12.2023

Hahmot on vähän turhan yksinkertaisia. Tyvikset on tosi hyviä ja pahikset tosi pahoja. Ja kupu jää paitsioon. Myös lopetus on turhan simppeli

Sami

5.10.2023

häiritsi kun lukijalta jäi osasta sanoista alku kirjain pois

Peter

27.9.2023

ok jos jaksaa