(761)

Kuoleman seitsemän ikää

äänikirja ja e-kirja


”Tämä kirja kertoo kuolemasta, mutta vien siinä lukijan matkalle läpi elämän.”

Ison-Britannian tunnetuin patologi ja ylistetyn Epäluonnolliset syyt -kirjan kirjoittaja käy läpi ihmisen elämänkaaren arvoituksellisten kuolemantapausten kautta.

Oikeuspatologi Richard Shepherd on viettänyt elämänsä kuolleiden parissa. Kirjassaan hän kertoo 24:stä itseään ja kollegoitaan askarruttaneesta ruumiinavauksesta, jotka luotaavat ihmiselämää vauva-ajasta vanhuuteen. Oli kuolemansyy sitten murha, sairaus tai onnettomuus, jokaisella ruumiilla on jotain kerrottavaa kuolevaisuudesta, julmuudesta, oikeudenmukaisuudesta sekä elämästä itsestään. ”Jokainen luku on kuin taiten laadittu rikoskertomus” - Daily Telegraph

Richard Shepherd on Ison-Britannian tunnetuin oikeuslääkäri. Hän on tehnyt uransa aikana yli 23 000 ruumiinavausta ja toiminut todistajana useissa tunnetuissa oikeusjutuissa. Kuoleman seitsemän ikää valittiin Timesin ja Sunday Timesin Vuoden kirjat -listoille. Shepherdiltä on aiemmin julkaistu suosittu Epäluonnolliset syyt.



4.3

761 arvosanaa

päve

19.2.2024

Erittäin hyvä ja. Mielenkiintoinen, oikein hyvä miten selkeesti lukijalle avattiin asiat , lukijan ääni sattui myös hyvin! Suurenmoinen!

Tinja

30.12.2023

koskettava ja informatiivinen

Anonyymi

30.12.2023

Valaiseva ja hieno kirja.Kiitos