(471)

Kruunu

äänikirja ja e-kirja


Valinnassa on vain yksi voittaja. Palkintona on prinsessan sydän.

Kiera Cassin menestyssarjan viimeisessä osassa Kruunu panokset ovat korkeammalla kuin koskaan ennen.

Prinsessa Eadlyn ei odottanut rakastuvansa keneenkään kolmestakymmenestäviidestä kosijastaan. Mutta yllättäen hän tajuaa, että tulevaisuudessa, mikä häntä odottaa, hän tarvitsee rinnalleen aivan tietyn ihmisen. Kuten äitinsä kaksikymmentä vuotta aikaisemmin, myös Eadlynin täytyy tehdä elämänsä tärkein - vaikein - valinta.

Kiera Cass on opiskellut historiaa ja valmistunut Radfordin yliopistosta. Hänen kirjansa ovat nousseet New York Timesin Bestseller-listan ykköseksi ja Valinta-kirjasta kuvataan Netflix-elokuvaa. Cass inhoaa lentämistä, salaatteja sekä sitä, että ihmiset eivät käytä ajaessaan vilkkua. Hän rakastaa toimistotarvikkeita, poikabändejä ja jälkiruokia. Lue lisää Cassin kirjoista: kieracass.com.


Lukija: Anni Kajos
Kesto:

4.1

471 arvosanaa

Hannele

30.12.2023

Muutamat viimeiset luvut saivat kyyneliin kyllä monistakin eri tunteista. Vähän ärsyttävä, mutta niin ihana rakkaustarina, joten aivan parasta romanttista hömppää ❤️😄

Reetta

21.7.2023

I hate marid

Katri

2.1.2023

Yllättävä loppuratkaisu, mikä oli positiivista. Kirjasarja oli kyllä kuuntelemisen arvoinen. Mielenkiintoinen ja piti hienosti otteessaan. 1-3 kirjat oli erinomaisia! 4-5 kirjat oli ihan hyviä. Tietenkin piti kuunnella loppuun, koska halusin tietää, miten tämä päättyy. Olisin toivonut, että kuningas ja kuningatar olisivat kertoneet enemmän omasta historiastaan prinsessalle.