(272)

Kolme toivetta

äänikirja ja e-kirja


Liane Moriartyn esikoisromaani nyt suomennettuna!

Viisas ja hauska romaani elämästä, sisaruudesta ja ystävyydestä. Kolmoset Lyn, Cat ja Gemma tulevat aina olemaan kolmen kimppa – hyvässä ja pahassa.

Kettlen sisarukset herättävät huomiota, minne ikinä menevätkin, eikä heidän elämästään puutu draamaa. Kolmosten 34-vuotissyntymäpäivien lähestyessä Lynillä on kaikki pallot hallussa, ainakin näennäisesti. Cat pohtii avioliittonsa tulevaisuutta saatuaan yllättäviä uutisia, ja Gemman ongelmana on se, että hän ei ole koskaan pysynyt suhteessa kuutta kuukautta kauempaa.

Yhdessä sisarukset luovivat eteenpäin elämässä eteenpäin eronneiden vanhempien, epäluotettavien aviomiesten ja uuvuttavan vanhemmuuden keskellä.

Australialainen Liane Moriarty (s. 1966) on kirjoittanut lukuisia kansainvälisiä menestysteoksia, joista mm. Mustat valkeat valheet ja Yhdeksän hyvää, kymmenen kaunista on nähty myös menestyksekkäinä tv-sarjoina. Ennen kirjailijanuraansa Liane Moriarty toimi mainos- ja markkinointibisneksissä sekä copywriterina. Moriarty asuu Sydneyssä perheineen.


Lukija: Meri Nenonen
Kesto:

3.7

272 arvosanaa

Heidi

7.2.2024

Kevyttä hyvä

Anttu

20.6.2023

Hauska ja monivivahteinen!

Päivi

14.6.2023

.