(27)

Kirahvin sydän on tavattoman suuri

äänikirja ja e-kirja


Vega on kymmenvuotias ja asuu isänsä kanssa Kirahvisaarella. Vegan elämässä kaikki sujuu tavalliseen tapaan, siis hyvin epätavallisesti. Hän näkee asioita, joita kukaan muu ei näe, kuten mielikuvituseläimiä, jotka pitävät hänelle seuraa arkisin. Kylpyhuoneessa asuu harmaakarhu, jonka turkki on kauttaaltaan shampoovaahdossa, ja koulumatkalla vastassa ovat asfalttimajava Atle ja suojatieseepra Sakarias.Vega ei ole koskaan tavannut äitiään, ja kun hän kysyy äidistä isältä ja isoisä Hektorilta, nämä puhuvat aivan hämäriä. Kun isä vielä hankkii nuivan tyttöystävän ja Vega saa yllättävän kirjekaverin, hän päättää lähteä seikkailuun saadakseen lisää tietoa äidistä.Kirahvin sydän on tavattoman suuri on maagisen realismin värittämä kertomus kaipuusta olla osa perhettä, löytää paikkansa maailmassa ja tulla rakastetuksi sellaisena kuin on. Kirja sopii mainiosti luettavaksi yksin tai yhdessä vanhemman kanssa.



4.5

27 arvosanaa

Ellen

27.6.2023

Kun aloin kuuntelemaan tätä kirjaa niin tuntu siltä että kuuntelen sitä koska se on uusi. Oikeasti tää kirja oli tosi samaistuttava ja ihana ja tosi suloinen!

~Pihka~

16.4.2023

Aivan MAHTAVA kirja en olisi ikinä uskonut uppoutuvani tähän näin hyvin. Kiitos opettajalleni, joka kertoi minulle tästä kirjasta.