(20)

Kielletyt paikat: Kassaneiti - eroottinen novelli

äänikirja ja e-kirja


"Alba levittää jalkojaan oikein kunnolla ja vetää jalkaterät muovireunalle, jolla hän istuu alasti tomaattien päällä ja nauttii siitä märästä äänestä, kun häpyhuulet avautuvat Eliaksen edessä."

Alba on tottunut vetämään puoleensa miesten huomiota ja on siksi järkyttynyt, kun Elias vaikuttaa tuskin huomaavan häntä ollenkaan. Äkäinen ilme kasvoillaan ja kohtaamatta Alban katsetta tällä on tapana nopeasti livahtaa ostoksille ruokakauppaan, jossa Alba työskentelee, juuri ennen sulkemisaikaa.

Eräänä iltana Elias tulee tavallista myöhemmin, on sulkemisaika ja tämä ja Alba ovat ainoina vielä kaupassa. Kun he törmäävät ranskalaishyllyn luona, on kuin Elias näkisi hänet ensimmäistä kertaa, ja yhdessä he kulkevat halki tyhjän myymälän, kun jännitys kohoaa.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.



3.7

20 arvosanaa

Ade✨🥱

25.7.2023

Ihan paras🥵🤟🏼👉🏼👌🏼