(19)

Kielletyt paikat: Hammaslääkärin tuolissa – eroottinen novelli

äänikirja ja e-kirja


"Hammaslääkärintuolimme ei ole koskaan natissut liitoksissaan niin paljon kuin nyt, ja instrumentit putoavat lattialle. En välitä, en voi välittää. On kuin tuli palaisi kaikkialla, liekit leimuavat sisälläni. Tuli roihuaa sisälläni, se kasvaa kasvamistaan ihoni alla, jokaisessa hermossani ja kuumassa kullissani."

Pienellä hammaslääkärin vastaanotolla Mahnaz työskentelee kollegoidensa Ahmadin ja Peterin kanssa. Ahmad on hurmaava ja karismaattinen, Peter salaperäinen ja hiljainen, ja heidän rinnallaan Mahnaz tuntuu usein puuduttavan tylsältä. Kolmea kollegaa yhdistää vain yksi asia: vetovoima, jota he tuntevat Stephanie Kronrothia kohtaan. Tämä on kärsivällinen, ja tällä on niin hyvin hoidetut hampaat kuin kuvitella saattaa.

Eräänä päivänä istuessaan Mahnazin hammaslääkärintuolissa Stephanie on yhtäkkiä huomattavan flirttaileva. Aluksi Mahnaz luulee kuvittelevansa, mutta käy ilmi, että nainen on jo kauan haaveillut samasta tuolista, jossa nyt istuu. Mutta fantasiaan ei kuulu vain Mahnaz, vaan myös Peter ja Ahmad...

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.