(359)

Kesytön elämäni

äänikirja ja e-kirja


Legendaarisen viihdetähden koskettava taival

Tarina musiikkiin intohimoisesti suhtautuvasta viulistitytöstä, josta tuli koko Suomen tuntema viihdetähti. Julkisuus syöksi Linda Lampeniuksen elämän kaaokseen, ja perfektionismista kärsivä muusikko kadotti otteen omaan itseensä. Vuosikymmenten kamppailun jälkeen hän löysi tasapainon ja rakkauden. Lampenius käy kirjassa avoimesi läpi vaiherikasta elämäänsä ja kipeitä kokemuksiaan, jotka liittyvät muun muassa syömishäiriöön ja seksuaaliseen ahdisteluun.

"Tuntuu kuin olisin elänyt monta elämää. Sieluani on koeteltu ja heitelty äärimmäisyydestä toiseen. Millaisen elämän olenkaan elänyt!" Lampenius sanoo. Kirja julkaistaan samanaikaisesti Suomessa ja Ruotsissa.


Lukija: Kati Tamminen
Kesto:

3.9

359 arvosanaa

Julia

20.1.2024

Elämäntäyteinen kirja. Hyvin kerrottu, syvällinen ja mielenkiintoinen kaikkinensa. Hyvä lukija!

Erja

21.12.2023

Pidin kovasti.

Tiina

12.11.2023

Kirja oli jotenkin sekava. Hirveästi tapahtumia, mutta jäi epäselväksi, kuinka keissi ensimmäisen managerin kanssa päättyi. Saiko Linda viimein palkkionsa? Muutenkin moni asia, josta kerrottiin jäi puolitiehen ja lukijana jäin miettimään, kuinka se päättyi. Linda on elänyt huiman elämän eikä ole kaihtanut kertoa vaikeistakaan asioista.