(118)

Keski-ikäinen elämäni

äänikirja ja e-kirja


"Tällaista kun olisi lukijoille tarjolla enemmänkin, niin ehkäpä moni alakulo voitaisiin selättää." - Kirjavinkit

Yhtenä päivänä siihen havahtuu: peilistä katsoo keski-ikäinen nainen. Onko suun juonteiden lisäksi elämänkin suunta väistämättä alaspäin? Mitä kaikkea ikääntyminen tarkoittaa - joko nyt, tadaa, on aika sen “Omannäköisen Elämän”?

Naistenlehdissä ja mainoksissa kypsät naiset hehkuvat iän tuomaa rauhaa, ovat sinut itsensä kanssa, ja seksikin, no sehän nyt vaan on älyttömän mahtavaa. Mutta entä jos keski-ikäisenä onkin yhä epävarma ja keskeneräinen? Miten pärjää parisuhdemarkkinoilla, jos sisäinen puuma on kadoksissa? Onko työelämässä mahdollisuuksia uuteen, tai edes entiseen? Munasolujen jälkeinen elämä - mitä se oikein on?

Laura Honkasalo tunnustelee keski-iän ihmeitä ja ihanuuksia aidon itsen, anti-age-tuotteiden ja loppuelämän kokoisten kysymysten ristipaineessa.

Kirjan verran vertaistukea kypsille, epäkypsille ja muuten vain varttuville.

Laura Honkasalo on kirjailija ja toimittaja. Hän on julkaissut useita romaaneja sekä mm. teokset Kaapin henki (2019), Pöytä yhdelle (2016) ja Nuukaillen (2014).



3.1

118 arvosanaa

Jenni

20.9.2023

Kirja sekä ilahdutti että ärsytti. Kirjoittajalla on monia hyviä oivalluksia ja pohdintoja, mutta toisaalta hänen asenteensa tuntui vieraalta ja provosoivalta. Hänen henkilökohtainen kokemuksensa elämästä toki, ja ristiriitaisuus kuuluu elämään.

movie_actor🎬

26.7.2023

Toi näyttää ihan marsulta

Crambamboli

13.5.2023

Rohkeasti suorasanainen kirja kirjailijan lukemana. Paljon yksityiskohtia ja asiaa josta en olisi tarvinnut tietää, kokonaisuutena ok. Lähinnä testamentti elätystä elämästä.