(172)

Kenraalitar: Suuriruhtinaanmaa 1

äänikirja ja e-kirja


Loistokas historiallinen romaani tsaarinajan kartanoista!

Junia Mannerstamin mielipidettä ei kysytä, kun hänet naitetaan keski-ikäiselle venäläiselle kenraalille Carl Magnus Nassaulle.

Vasta kahdeksantoistavuotias Junia yrittää urheasti sopeutua paitsi avioliittoonsa leskimiehen kanssa myös keisarillisen Pietarin kiihkeään elämänmenoon. Se ei ole Helsingin pitäjässä varttuneelle Junialle helppoa, mutta vielä vaikeammaksi se käy, kun uudet ajatukset ja uusi, nuori rakkaus sytyttävät roihuavan liekin hänen sydämeensä.

Kenraalitar on tsaarinvallan aikaan sijoittuva vauhdikas historiallinen romaani, jossa liikutaan niin Suomen kartanoissa kuin Pietarin loiston ja kurjuuden keskellä. Junia Nassaun esikuvana on todella elänyt henkilö, uljas suomalainen aatelisneito. Junian tarina jatkuu Pirjo Tuomisen Suuriruhtinaanmaa-trilogian teoksissa Ruukinkartanon rouva ja Hovikosken valtiatar.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Hänen teoksensa elävät uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin Tuomisen tarinoiden lumoamina.


Lukija: Jenni Sainio
Kesto:

4.0

172 arvosanaa

Aino

19.1.2024

todella hyvä lukija

Leea

17.1.2024

Ihana ajankuvaus

Anja

10.9.2023

hyvä ääni lukijalla, ilmeikäs. kirja hyvä. ?