(273)

Keikka

äänikirja ja e-kirja


Eksentrinen historiantutkija Kati Berg jatkaa tutkimuksiaan menestyneen cosy crime -sarjan kolmannessa osassa!

Nuori valokuvaaja siepataan työkeikalla. Poliisi Milla Nikkarinen on mukana tapauksen esitutkinnassa – ainakin siihen asti kunnes selviää, että Millalla on ollut suhde siepatun naisen poikaystävään.

Millan äiti, historioitsija Kati Berg iloitsee uudelleenlöydetystä rakkaudesta avioliitossaan sekä lähentyneistä väleistään Millaan. Tummia pilviä tuovat kuitenkin lähimetsästä löydetyt pilaantuneet alueet. Luonnonsuojelun nimeen vannonut Kati ei voi olla tutkimatta mahdollista ympäristörikosta. Jälleen kerran äidin ja tyttären tutkimukset risteävät yllättävästi.

Turkuun sijoittuvan Kati Berg tutkii -dekkarisarjan ensimmäinen osa "Joki" oli vuoden 2020 yllätysmenestys. Sarjasta on myyty optio elokuvaoikeuksiin.

Kati Berg tutkii

Historiantutkija Kati Berg ratkoo rikoksia ja lyöttäytyy yhteen poliisiksi opiskelevan tyttärensä Millan kanssa. Leppoisa Cozy Crime -dekkarisarja sijoittuu Turun tunnelmallisiin maisemiin.

Eeva Kiviniemi on turkulainen toimittaja ja erikoiskirjastonhoitaja. Kiviniemi on mieltynyt Aurajoen rantaan, jonka läheisyyteen hänen Kati Berg tutkii -sarjansa sijoittuu.



3.7

273 arvosanaa

Sirkka

22.3.2024

Hyvä juoni ja tarinat. Kirjailijalla ikävä tapa mitätöidä suomalaisia, kulttuuriamme ja käytössämme. Aikuisten tunne-elämä välillä epäuskottavan teinimäistä

MINNA

12.2.2024

Kaksi ensimmäistä kirjaa olivat parempia. Loppu oli jännittävä.

Eevi

16.11.2023

Oikein hyvä!