(173)

Kavioliitossa

äänikirja


Kavioliitossa – Hevoshullun kirja on hevoskirja aikuisille ihmisille.

Hevoshulluus syttyy monissa jo lapsena, osa taas villiintyy lajista vasta aikuisena. Oli kummin päin vaan, se on menoa! Hevoshullua voi ymmärtää täysin vain toinen hevoshullu. Hevosia harrastavia ihmisiä on Suomessa noin 120 000, laji koskettaa välittömästi tai välillisesti noin 500 tuhatta ihmistä. Nouseva trendi on aikuisten harrastaminen.

Tämä kirja kertoo Katja Ståhlin matkan hevoshullusta pikkutytöstä kolmen hevosen omistajaksi. Kirjaan mahtuvat niin pienen tytön ajatukset hevosten äärellä kuin aikuisen pohdinnat siitä, miten jakaa aikansa ja rahansa. Kirja on myös syväluotaus siihen, mitä on ostaa ensimmäinen hevonen. Ja kuinka vähän silloin vielä tietääkään.

Kavioliitossa – Hevoshullun kirja pohjautuu osin Katjan päiväkirjanomaisiin päivityksiin palkitusta Kavioliitossa-blogista, jota Katja on kirjoittanut kahdeksan vuotta. Kirjasta löytyy päiväkirjamerkintöjä myös 80-luvulta.


Lukija: Katja Ståhl
Kesto:

4.5

173 arvosanaa

Jenni

17.1.2024

Rentoa ja huumorilla höystettyä kerrontaa hevosharrastuksen iloista ja suruista.

Laila

21.9.2023

Mahtavaa huumoria, kyllä on sana hallussa kirjoittajalla, sai helpotusta hevosikävään. Ja parasta, että itse luki teoksensa.

Super_Marsu

13.9.2023

ihan paras!!