(176)

Kaukaisen saaren valtias

äänikirja ja e-kirja


Ellen Kellaway on aina ollut tyttö vailla tulevaisuutta. Pikkutyttönä orvoksi jäänyt Ellen asuu sukulaistensa luona, missä hänelle on tehty selväksi, ettei hän ole yhtä arvokas kuin perheen oma tytär Esmeralda.

Tulevaisuus alkaa kuitenkin näyttää valoisammalta, kun komea ja varakas Philip Carrington kosii kaikkien odotusten vastaisesti köyhää Elleniä eikä Esmeraldaa. Onko Philipin rakkaus aitoa, vai piileekö sen takana vilpillisiä motiiveja? Kun Ellen joutuu kohtalon iskusta muuttamaan kaukaisen sukulaisen luokse tämän omistamalle myrskyiselle saarelle, salaisuudet alkavat pulpahdella pintaan – ja Elleniä vuosikausia vaivannut painajainen saa selityksen…

Victoria Holt on Eleanor Alice Burford Hibbertin (1906-1993) kirjailijanimi. Holt oli yksi aikansa rakastetuimpia ja tuotteliaimpia kirjailijoita, joka teki läpimurtonsa historiallisilla romaaneillaan. Hänen romaanejaan on myyty kansainvälisesti yli 50 miljoonaa kappaletta.


Lukija: Anna Kiuttu
Kesto:

3.8

176 arvosanaa

Heidinha

27.2.2024

Tuli ehkä sellainen olo loppua kohden että tuli kiire saada juoni loppuun ja loppu ei tuntunut lainkaan realistiselta, mutta jännistystä piisasi.

Pitsiliina

26.7.2023

Juoni olisi ihan kiva, mutta tapa jolla kirja on kirjoitettu on varsin tylsä ja suorataan kömpelö. Jännitystä on vain vähän. En lukisi uudestaan, enkä aio lukea kirjailijan muita teoksia.

Anonyymi

7.4.2023

Perus Holttia