(20)

Katoava muumio

äänikirja


Apassit sukeltavat muinaisen Egyptin mysteereihin

Ateneumissa avataan egyptiläisen taiteen näyttely, jonka vetonaulana on aito sarkofagi ja muumio. Sekä poliisi että Apassit ovat voimattomia, kun valot sammuvat kesken juhlallisten avajaisten ja muumio katoaa arkkuineen. Apassit päättävät ratkaista arvoituksen. Sukella mukaan hurjaan seikkailuun, joka johtaa yhä syvemmälle muinaisen Egyptin salaisuuksiin ja lopulta Hietaniemen hautausmaalle!

Apassit on jännittävä lasten etsiväsarja, jossa ratkotaan salaperäisiä tapauksia noin vuonna 1910. Apasseihin kuuluvat Heikki, Otto, Erik ja Samuli sekä Heikin kaksossisaret Elli ja Nelli. Kirjasarjan historialliset puitteet tempaavat kaikenikäiset kuuntelijat jännittävään seikkailuun menneeseen maailmaan.

Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jännityksen ja vauhdikkaiden tarinankäänteiden mestari. Tämä yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä sekä tv- ja elokuvakäsikirjoituksia.


Lukija: Konsta Laakso
Kesto: