(347)

Kari Tapio. Elämä

äänikirja ja e-kirja


Koko kansan iskelmätähden koko tarina

Antti Heikkisen elämäkerta Kari Tapiosta kertoo kaunistelemattomasti mutta kunnioittavasti yhden kaikkien aikojen menestyneimmän iskelmälaulajamme tarinan.

Kari Tapion laulu-ura käynnistyi nuorukaisbändeissä tanssilavoilla, eteni Fazerin koelauluihin, vei Danny-showhun - ennen kuin soololevyt nostivat Kari Tapion kansansuosioon. Matka "Laula kanssain", "Viisitoista kesää", "Olen suomalainen" ja "Myrskyn jälkeen" -klassikkolevytyksiin ja tuhansille keikoille oli huumaava nousuissaan ja traaginen romahduksissaan.

Kirjailija Antti Heikkinen on saanut tutkittavakseen Kari Tapion perheen yksityisen arkiston: valokuvat, muistiinpanot ja kirjeenvaihdon. Hän on myös haastatellut kirjaan tunnettuja viihdealan ammattilaisia ja Kari Tapion lähipiiriä.

Nilsiäläinen Antti Heikkinen on kirjoittanut laajasti kiitellyt elämäkerrat Juice Leskisestä, Heikki Turusesta, Jaakko Teposta ja Kalle Päätalosta. Niiden lisäksi romaaneilla Pihkatappi, Matkamies maan, Mummo ja Kehveli hän on ottanut paikkansa koko Suomen kirjailijana. Antti Heikkinen tunnetaan maaseudun puolustajana, koskettavien henkilökuvien luojana ja mestarillisena suomen kielen käyttäjänä.


Lukija: Antti Heikkinen
Kesto:

4.1

347 arvosanaa

päve

18.10.2023

Oli meillä laulaja hieno oli hänellä myös luonne herkkä, ei ollut miehinen mies pelkkä. Hän laulujen sanat ties, oli hän kelpo mies: Nyt laulujen sanat on jäänyt meille; Ne on laulettu metsille teille, kaikille meille sydämiin ! Oli hän kelpo mies,! Ei tule miestä toista,! On raotettu laulajan toista puolta, Nyt istun kuuntelen ja nautin,. Nyt kiitokseni ilmoille heitän,lauluja kirjoittaneille, Kirjan kirjoittaneelle, sekä lukijalle myös, On tässä kelpo pakkaus, meille ikuisesti laulut jäivät Tässä on meille ikuinen Rakkaus!

Anonyymi

9.9.2023

ihan super❤️

Marika

25.8.2023

Lukijalle täydet 10 tähteä!!