(35)

Kape & Jaska - Mestarin otteessa: Miten ruokaa oikeasti kokataan

äänikirja ja e-kirja


Ole kotikeittiösi sankari!

Lähde viihdyttävälle ja opettavaiselle matkalle Kapen ja Jaskan kanssa! Oppipojasta sukeutuu kelpo kokki mestari-Kapen opastuksessa.

Jaska ihmettelee, kuinka oppia kokkaamaan hyvää ruokaa. Kapella on hallussaan kaikki salaiset aseet ja opit. Ja Jaska oppii: Miten kala paistetaan? Kuinka onnistua loihtimaan herkullinen munakas? Kastikkeiden keittämisen salaiset opit. Tämän kirjan myötä myös sinulla on hallussasi mestarikokin parhaat vinkit ja takuuvarmat reseptit.

Kari Aihinen on Turun lahja Helsingin ravintolamaailmalle. Sympaattinen keittiövelho on noussut koko kansan Kapeksi suosittujen Kaappaus keittiössä- ja Kokkisota-tv-sarjojen myötä.

Jaakko Saariluoma on näyttelijä, stand up -koomikko, juontaja, käsikirjoittaja ja ohjaaja, joka osaa laittaa ihan hyvää ruokaa, mutta oppii todella nyt Kapelta kuinka oikeasti kokataan.



3.8

35 arvosanaa

A-L

23.8.2022

Mukava lyhyt vuoropuhelu kokkaamisesta, loistovinkit välineistä ja muutenkin. Ainoa ärsytys oli, että ei oltu nähty vaivaa, että olis selvitetty miten pitäisi lausua ”cacio e pepe”, ”aglio e olio” ja ”petit four”. (Ei ois vaikeaa opetella sanomaan oikein!)

Ari

21.11.2021

Ei ollut pelkkä äänikirja vaan enemmänkin dialogi ja hyvä niin. Tässä äänikirja pääsee oikeuksiinsa, kun hahmot ovat itse äänessä. Tällaisia lisää! Pysyttiin aiheessa kansanomaisella kerronnalla. Suosittelen.

Esa

29.9.2021

Huikea! Hyvin avartava ja hauskasti kerrottu.