(140)

Kaksipäisen vekaran varjossa

äänikirja ja e-kirja


Kolmannen valtakunnan historiaa hieman uuteen uskoon pantuna

Juha Vuorisen alun perin kuunnelmaksi kirjoittama Kaksipäisen vekaran varjossa -romaani pohjautuu huolelliseen tutkimiseen, jumalalliseen johdatukseen sekä täydelliseen itsekritiikin puutteeseen.

Ensimmäisen maailmansodan aikana, jolloin pelottavat hahmot olivat päättämässä Euroopan kohtalosta, Jumalan ja Pirun taivaallisen vedonlyönnin seurauksena Adolf Hitlerille syntyy poika. Eikä mikä tahansa natiainen, vaan kaksipäinen nappisilmä, jolla on suorastaan kosminen vaikutusvalta isänsä päätöksiin.

Mustaihoisessa Otossa on jotakin suloisen humaania ja rakastettavaa, kun taas arjalaisnupin haltija Lothar on ilkeä ja päällekäyvä. Vekaran aatokset ja tekoset saavat välillä kylmät väreet juoksemaan jopa Pirun selkäpiitä pitkin, mutta onneksi Jumalalla on pirullisen hyvä huumorintaju, vaikka se välillä tutkimaton onkin.

Kaksipäisen vekaran varjossa on suuri kertomus hyvästä ja pahasta ja siitä, voiko näitä kahta ikinä selvästi erottaa toisistaan. Toisinaan totuus on totisesti tarua ihmeellisempää.


Lukija: Jari Karjalainen
Kesto:

4.0

140 arvosanaa

Matti

20.11.2023

P

Oona

7.2.2023

loistavaa (mustaa) huumoria