(374)

Kaikkien joulujen äiti

äänikirja ja e-kirja


Odotusta ja joulun ihmeitä.

Milly Johnsonin Kaikkien joulujen äiti on lämminsydäminen romaani kolmesta naisesta, joiden elämä on kuin paukkukaramelli täynnä yllätyksiä.

Eve, Annie ja Palma tutustuvat toisiinsa jouluvauvaa odottavien äitien kerhossa. Eve ja hänen miehensä Jacques odottavat esikoistaan, jonka laskettu aika on joulupäivänä. Ilouutisen kunniaksi Eve suunnittelee pariskunnan vihkivalojen uusimista, mutta Even osittain omistaman Talvimaailma-teemapuiston ongelmat ovat viedä kaiken energian.

Annie omistaa puolisonsa Joen kanssa pienen jouluisen paukkukaramellitehtaan. Kun Annien vaihdevuosioireiksi luulemansa tuntemukset osoittautuvat raskaudeksi, on ilo ylimmillään. Palma puolestaan on lupautunut sijaissynnyttäjäksi, jotta selviäisi taloudellisesta ahdingostaan. Pariskunta, jolle Palma odottaa lasta, kuitenkin eroaa. Nyt hänen on päätettävä, mitä tehdä raskauden suhteen.

Hyvän mielen kirjallisuuden taiturin Milly Johnsonin romaani Kaikkien joulujen äiti on romaani täynnä ystävyyden kaiken kantavaa voimaa. Se saa lukijansa nauramaan, kyynelehtimään ja uskomaan joulun ihmeisiin.

Milly Johnson on palkittu englantilainen kirjailija. Hän on julkaissut 18 romaania ja hänen teoksiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Kirjailijanuransa ohella Johnson on toiminut mm. journalistina, käsikirjoittajana, runoilijana ja julkisena puhujana. Johnson asuu Barnsleyn kylässä Yorkshiressa.

Keväällä 2024 ilmestyvä Kaiken keskellä elämä on viides Johnsonilta suomennettu romaani. Aiemmin suomeksi on julkaistu Kirsikoita ja joulun taikaa, Teetä auringonkukkien kahvilassa, Kaikkien joulujen äiti ja Rakkauden ilmansuunnat.



3.9

374 arvosanaa

Mia

29.12.2023

Normaalisti en tykkää näin kevyestä kirjallisuudesta, mutta tässä oli jotain sympaattista eikä ärsyttävää, että jaksoin kuunnella loppuun. Oli viihdyttävä hyvän mielen kirja.

NJ

17.12.2023

Hyvän mielen kirja. Kyyneleiltäkään ei vältytty.

Laura

13.12.2023

Hyväntuulisia, osin surullinenkin, tarina ystävyydestä ja rakkaudesta. Hyvän mielen kirja, sujuvasti kerrottu tarina ja kivaa kieltä.