(834)

Kaikki alkoi salaisuudesta

äänikirja ja e-kirja


Yli 10 miljoonaa lukijaa ei voi olla väärässä – Jill Mansellin romaani on rentoa lomalukemista parhaimmillaan

Ystäviltä tuntuvia henkilöhahmoja, yllättäviä käänteitä ja nokkelaa sanailua – Jill Mansellin Kaikki alkoi salaisuudesta on kesälukemiston ehdoton herkkupala.

Hätä ei lue lakia. Lainey ja hänen ystävänsä Kit tarvitsevat kipeästi uutta työpaikkaa, ja cornwallilaisperhe tarvitsee apua: tarmokasta pariskuntaa, joka rakastaisi kissoja, koiria, teinejä ja ajoittain konstikasta vanhaa herraa ja joka panisi järjestykseen arjen kaaoksen. Kun kysyntä ja tarjonta kohtaavat näin somasti, kuka viitsisi takertua yksityiskohtiin, kuten siihen, että Lainey ja Kit eivät satu olemaan pariskunta.

Ystävyksillä riittää työtä Menhenick Housen sekamelskassa, mutta pian yhden jos toisen perheenjäsenen omituinen käytös antaa syyn epäillä, etteivät Lainey ja Kit olekaan ainoita, joilla on salaisuus piiloteltavanaan.

Jill Mansellin romaanien vietäviksi ovat antautuneet jo miljoonat lukijat. Eikä ihme, sillä ne ovat rentoa ja viihdyttävää lukemista parhaimmasta päästä – hauskaa, romanttista, nokkelaa ja lämminhenkistä. Sellaista, joka saa auringon paistamaan sydämeen asti.

Jill Mansell (s. 1958) on yksi tämän vuosituhannen menestyneimmistä brittiläisistä naiskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 14 miljoonaa kappaletta. Suomeksi häneltä on julkaistu romaanit Kaikki alkoi salaisuudesta, Ehkä tällä kertaa, Kolme ihanaa asiaa sinusta, Mirandan suuri virhe, Ja sitten tulit takaisin, Pitäisikö kertoa? ja Silkkaa piknikkiä. Kahdeksas suomennettu romaani, Lupaa minulle, ilmestyy tammikuussa 2024.

Mansell ei kirjoissaan kaihda vaikeampiakaan aiheita, mutta kirjoittaa niistä omalla tyylillään lämpimän humoristisesti. Kirjailijana hän on kuin suklaarasia: vaikka jokainen konvehti on erilainen sisukseltaan, tietää silti aina saavansa jotain herkullista.

Bristolissa asuva Mansell on täysipäiväinen kirjailija. Tosin omien sanojensa mukaan hän kirjoittaa vain silloin, kun ei keksi enää korvaavaa tekemistä – esimerkiksi television katselemista, hedelmäkarkkien syömistä ja kodin läheisellä kentällä harjoittelevien rugbynpelaajien seuraamista.



3.9

834 arvosanaa

Jenni

3.12.2023

Ihanan kevyttä kuunneltavaa ❤️

NJ

30.9.2023

Romanttinen

Kati

29.8.2023

Ihana❣️👍💘