(183)

Kadotettu nainen

äänikirja ja e-kirja


Kriitikkojen ylistämä kolmas Anna Ekberg -romaani Kadotettu nainen on tunteisiin käyvä huikea trilleri.

Yksi kohtalokas hetki muuttaa koko elämän. Ugandassa asuva Rebekka on matkalla synnytyssairaalaan, kun tapahtuu auto-onnettomuus. Kuin ihmeen kautta Rebekka selviää hengissä, mutta menettää äitinsä ja syntymättömän lapsensa.

Seitsemäntoista vuotta myöhemmin kohtalo jakaa uuden iskun. Rebekalla todetaan aggressiivinen syöpä, josta selvitäkseen hän tarvitsee luuydinsiirron lähisukulaiselta.

Rebekan ainoa lähisukulainen, tyttärestään vieraantunut isä, todetaan sopimattomaksi luuydinluovuttajaksi. Rebekan toivo näyttää olevan mennyttä.

Isä kuitenkin paljastaa kauan piilottelemansa salaisuuden. Rebekan lapsi ei menehtynytkään auto-onnettomuudessa, vaan pieni tytär annettiin adoptoitavaksi.

Rebekka haluaa nähdä tyttärensä ennen kuolemaansa ja lähtee toivottomalta tuntuvalle etsintämatkalle Afrikkaan.

Samaan aikaan Kööpenhaminassa poliisi tutkii julmaa afrikkalaisperäisen naisen murhaa, joka osoittautuu osaksi kansainvälistä salaliittoa. Ja jolla on yhteys Rebekan menneisyyteen.

Kadotettu nainen on kertomus epäoikeudenmukaisuudesta ja epätoivosta, mutta myös ehdottomasta rakkaudesta ja mahdottomilta tuntuvien esteiden ylittämisestä.


Lukija: Mervi Takatalo
Kesto:

3.9

183 arvosanaa

Rebecka

12.1.2023

Häiritsevää käännös, kun ihmiset ottavat joitain määriä askeletta,kunn oikeampi muoto olisi askeleita

erjamaarika

18.12.2022

Lukijan ääni ärsytti ja häiritsi kekittymistä kirjaan

tanja

14.4.2022

Lukija oli todella ärsyttävä, hyvä kirja muuten.