(77)

Kadonneiden ystävien maille

äänikirja ja e-kirja


Rakastettu hyvän mielen dekkarisarja jatkuu. Mma Ramotswe huomaa, että mitä perheasioihin tulee, varovaisuus on valttia.

Mma Ramotswe on löytänyt uudestaan yhteyden vanhaan ystäväänsä. Ystävällä on ongelmia tyttärensä kanssa. Karismaattinen saarnaaja on saanut tytön pään pyörälle, mutta saarnaajalla saattaa olla muitakin kuin hurskaita tarkoitusperiä. Mma Ramotswe ei epäröi tarjota apuaan, mutta saa huomata, että perheasioihin sekaantuminen on aina mutkikasta.

Charlie puolestaan haluaisi kosia tyttöystäväänsä, mutta morsiamen isälle osoitettavan rahasumman kokoaminen aiheuttaa päänvaivaa. Morsiamen veli haluaa auttaa ja tarjoaa töitä, mutta työ ei ole aivan sitä mitä Charlie odotti.


Lukija: Mervi Takatalo
Kesto:

3.9

77 arvosanaa

Anonyymi

20.7.2023

Tämä kirja ja koko sarja on hauskaa hyvän tuulen lukemista ja lääkettä. Kiitos empaattiselle ja hyvälle lukijalle Mervi Takatalolle!

Anne

4.9.2021

Klassista Naisten etsivätoimistoa täynnä nokkelia huomioita ja arjen filosofiaa. Tosin kirjan nimi oli mielestäni tällä kertaa hieman harhaanjohtava ja joku muu otsikko olisi voinut olla osuvampi. Lisäksi juoni jäi mielestäni hieman "auki".

Auli

8.6.2021

Lukija ei oikein sopinut tämän kirjan luonteeseen.