(310)

Jääkalastaja

äänikirja ja e-kirja


Lomakaupungin idylli vaihtuu jäiseen talveen

Kun tutkimusalus Idun saapuu Smögenin satamaan eräänä talviaamuna, tutkimuspäällikkö Kaj Malmberg löydetään murhattuna hytistään. Yliopiston rehtorille, Regina Löfdahlille, tapaus merkitsee skandaalia, sillä Kaj Malmbergin oli tarkoitus jakaa meritutkimuksen merkittävin palkinto vielä samana iltana Smögenin kylpylähotellissa.

Dennis Wilhelmson ja Sandra Haraldsson vedetään mukaan murhatutkimukseen, joka asettaa paitsi heidän yhteistyönsä, myös koko valtakunnan kansainväliset suhteet todelliseen testiin. Löytyykö murhan tekijä Smögeniltä vai voiko hän olla edelleen Idunilla, joka protesteista huolimatta saa luvan jatkaa tutkimusmatkaansa Norjan rannikkoa pitkin Huippuvuorille. Ja miten toisen maailmansodan aikaiset tapahtumat voivat liittyä murhaan?

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Jääkalastaja on toinen osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.


Lukija: Karoliina Kudjoi
Kesto:

3.6

310 arvosanaa

Päivi

15.3.2024

Hyvä aihealue, leppoisa tarina. Pidin.

TG

16.12.2023

sekava. äänikirjassa jotain pielessä ja heitti useaan kertaan alkuun, mikä osaltaan vaikutti tähtiin.

Elina

8.10.2023

Mitä ihmettä, kirja alkaa keskeltä!?!?