(1011)

Jukka Hildén - Kivun perintö

äänikirja ja e-kirja


Miten paljon yksi mies kestää?

Jukka Hildén valloitti viihteen huippuja, paloi loppuun ja palasi takaisin.

Helsinki ja Hollywood olivat vain välietappeja. Suomalaisen tv-viihteen lähettilään tähtäin oli korkealla kansainvälisen viihdebisneksen huipulla. Hurmattuja huoneita, tehtyjä diilejä ja tähditettyjä ohjelmia, ympäripyöreitä päiviä sekä välillä myös öitä. Se on aina ollut koko uran käsikirjoitus: miten paljon yksi mies kestää?

Jukka Hildénin elämä oli yhtä juhlaa – kunnes ei enää ollut. Hän rakensi uransa itsensä koettelulle. Kilvoittelu tuotti viihdettä miljoonille mutta oli elämänasenteena tuhoisa. Hildén joutui kysymään itseltään, pystynkö vielä uuteen haasteeseen.

Kivun perintö on tarina perheestä, rakkaudesta, Duudsoneista ja työstä sekä varsinkin siitä, mitä tapahtuu, kun ne kaikki ovat yhdelle miehelle liikaa.

”Luulin, että kaikki oli lopussa. Olin väärässä.”

Jukka Hildén (s. 1980) on Rabbit Films -tuotantoyhtiön hallituksen jäsen, yksi Duudsonit-ryhmän perustajista ja neljän lapsen isä.

Jani Niipola (s. 1976) on helsinkiläinen filosofian maisteri, toimitusjohtaja ja vapaa kirjoittaja.


Lukija: Jukka Hildén
Kesto:

4.0

1011 arvosanaa

joona

28.3.2024

hyvä kirja

https://mega.nz/file/M3MlQarQ#6OeSfit5hhDJQHhYKM9Q9C6bletzLewmvC3VpnxPgUc

16.2.2024

👌

Pauliina

23.1.2024

Mukaansa tempaavaa kerrontaa. Aika meni siivillä tätä kuunnellessa. Ei tarvite olla Duudsonit-fani pitääkseen tästä teoksesta, kuten ei myöskään tarvitse olla keittiöpsykologia oppineempi, jotta tulee tämän kirjan aikana useasti miettineeksi, kuinka häilyvä raja hulluudella ja neroudella on. Ei ole väliä, minkälaisista kirjoista pidät, tästä iso suositus kaikille!